RASIM LJAJIĆ PRED VEČERAŠNJI KRUG KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA: Ja sam u ovoj rundi autsajder
Foto: Dragana Udovičić

Drugo polufinale

RASIM LJAJIĆ PRED VEČERAŠNJI KRUG KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA: Ja sam u ovoj rundi autsajder

Politika -

BEOGRAD - Lider SDPS Rasim Ljajić kaže da sebe u večerašnjoj rundi protiv Šešelja, Jeremića i Dačića vidi kao autsajdera.

.- Ja sam u toj grupi autsajder, a oni umeju nekad i da iznenade. Šešelj je favorit, ja sam autsajder, a Dačić i Jeremić će se boriti za to drugo mesto - prognozira Ljajić.

Kad je reč o duelu u kome su najžešći protivnici bili Vučić i Nikolić, Ljajić ističe da je rezultat bio u "granicama očekivanog".

Ipak, kako posmatra to što je Vučić toliko "pobegao" Nikoliću, kaže da mu nije najveća impresija.

- Pratio sam tok glasanja. Za mene je veće iznenađenje što je Obradović dobio više glasova od Tome, nego što je Vučić toliko više osvojio u odnosu na Nikolića - kaže Ljajić.

Izborna groznica ulazi u foto-finiš, gde će se u polufinalu glasati u Grupi F, koju čine Vojislav Šešelj, Vuk Jeremić, Ivica Dačić i Rasim Ljajić. Za kandidate glasajte večeras od 19 do 23 sata!

U finalu pre finala KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA koji su održani u ponedeljak veče, premijer Aleksandar Vučić demonstrirao je apsolutnu nadmoć na Kurirovim izborima i sa više od 23.000 glasova potukao svoje protivnike u prvoj polufinalnoj borbi koju je pratio višemilionski auditorijum sastavljen od naših čitalaca iz zemlje, regiona i dijaspore.

KURIROVA IZBORNA GROZNICA RUŠI SVE REKORDE: Večeras u ringu Šešelj, Jeremić, Dačić i Ljajić!

Premijer je silovito krenuo i već posle sat vremena potukao dosadašnji apsolutni rekord koji je držao Vojislav Šešelj (8.013 glasova) od koga je bio jači tri puta, ali više od 10 puta od Tomislava Nikolića koji je večeras doživeo debakl i sa 1.953 glasa ispao iz predsedničke trke!

ŠEŠELJ UOČI NOVOG KRUGA PREDSEDNIČKIH IZBORA: Vučić i ja ćemo voditi glavnu bitku!

Drugi finalista je lider Dveri Boško Obradović sa 3.227 glasova i on će zajedno sa premijerom čekati drugu dvojicu iz sutrašnje polufinalne grupe. Saša Radulović je sa 784 glasa završio na četvrtom mestu večerašnje polufinalne trke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track