RASPAD U SPS: Dačić nema para za plate u stranci
Foto: Marina Lopičić

Socijalisti u debelom minusu

RASPAD U SPS: Dačić nema para za plate u stranci

Politika -

Zaposleni negoduju što još nisu primili zarade za maj, kao i da im niko nije rekao zašto nema novca

U centrali Socijalističke partije Srbije atmosfera je skoro kao na „Titaniku“, ne samo zbog bahatog i primitivnog ponašanja funkcionerke Ivane Petrović i njenog napada na koleginicu Dijanu Vukomanović već i zbog sve veće finansijske krize u stranci!Naime, zaposleni još nisu primili plate za maj, a pare su najverovatnije, prema informacijama do kojih smo došli, otišle na drugu stranu.Kašnjenja- Trebalo je da primimo platu do 10. juna za prethodni mesec, ali još nema naznaka kad će se to desiti, niti nam je bilo ko dao neku informaciju šta se dešava. Mnogi već negoduju, jer nemamo nikoga da pitamo kad možemo da očekujemo tu crkavicu koju dobijamo. Samo se priča o incidentu sa Ivanom Petrović i šta će s njom da bude, a o plati ni reči.

Nagađamo da je reč o troškovima kampanje tokom izbora, jer se rasipalo više nego što smo bili u mogućnosti - kaže izvor iz SPS, nezadovoljan što je sve pod znakom pitanja.

- Niti ko dolazi na posao, u stranci nema žive duše... Tačno je da kasni samo jedna plata, ali i tako su nam niska primanja. Značilo bi nam da bar kažu kad će biti uplata - dodaje naš izvor.Tišina u centraliU SPS juče niko od važnijih funkcionera, od lidera Ivice Dačića pa do direktora Dejana Backovića, nije hteo da odgovori na pitanje zašto zaposleni još nisu dobili platu za maj, jer nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Jedino je potpredsednica socijalista Slavica Đukić Dejanović podigla slušalicu i iznenadila se pitanjem.

- Otkud da mene to pitate, kakve ja veze imam s platama? Imamo direktora, Ivicu zamenjuje Antić. Ja i ne znam da kasne plate - poručila je Dejanovićeva.N. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track