RASPEVANO: Spaskovski oteo Topalka od Nikolića!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Narodnjak adut u kampanji

RASPEVANO: Spaskovski oteo Topalka od Nikolića!

Politika -
Miljenik predsednika Srbije nije odoleo da zapeva na zabavama na kojima je svaki put glavni gost bio direktor RTB Bor i funkcioner SNS

BEOGRAD - Direktor RTB Bor i funkcioner SNS Blagoje Spaskovski preoteo je narodnog pevača Milana Topalovića Topalka od predsednika Srbije Tomislava Nikolića da mu pevuši tokom izborne kampanje, otkriva Kurir.Izvor blizak Spaskovskom kaže da ovaj naprednjak organizuje veselja po selima oko Bora i na Borskom jezeru.Pevali na agregat- Raspevana družina je 8. marta uveseljavala radnice, simpatizerke naprednjaka u hotelu na Borskom jezeru, a onda se vikendom krenulo i po selima - kaže ovaj dobro obavešten izvor.Tokom jedne zabave desila se i neplanirana situacija.- U Šarbanovcu je neko, veruje se, namerno isključio struju ili napravio havariju, pa su Topalko i naprednjački gosti s domaćinima ostali u mraku. Spaskovski i družina se nisu iznervirali, pa su brzo otišli u Bor i nabavili agregat, koji je radio puna tri sata dok struja nije stigla - dodaje izvor.Spaskovski za Kurir tvrdi da je on samo gost na tim proslavama, a ne organizator.Voli da se druži- To organizuju lovačka društva, a ja samo prisustvujem. Društveno i socijalno sam odgovoran, uvek se nalazim s narodom, ne sa svojim ljudima. Ja sam gost, a peva samo Topalko. Deda i otac su mi bili lovci i ja sam lovac, volim da se družim s ljudima i prirodom. To nije stranačko okupljanje, nigde nema stranačkog obeležja, a ko kome pripada, to je druga priča i svako glasa po svom ubeđenju - kaže on.Topalko kaže da sa zadovoljstvom peva meštanima Bora:- To nisu bile privatne zabave gospodina Spaskovskog i ne organizuje ih on. Pevao sam za 8. mart u Boru, u prelepom hotelu „Jezero“, pošto je moj nastup oduševio sve prisutne. Ljudi su me bukvalno molili da dođem na još dve lovačke zabave u tom kraju.

Pevač na glasuPREDSEDNIK OBOŽAVA TOPALKAManifestacija Selo slavi šljivu, koja je upriličena u opštini Blace, čiji je gost bio i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, ostala je upamćena po fotografiji na kojoj je šef države prigrlio Topalka i ambasadora Pakistana Arifa Mahmuda. Takođe, Nikolić je na prijemu povodom Dana državnosti ugostio mnoge zvaničnike i kolege, a među prisutnima je bio i pevač Milan Topalović Topalko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja