RAT ČLANOVA SNS NA FEJSBUKU: Vučićeve i Tomine pristalice u klinču!
Foto: Nemanja Pancic

Virtuelna prozivka

RAT ČLANOVA SNS NA FEJSBUKU: Vučićeve i Tomine pristalice u klinču!

Politika -

Trka za predsedničku fotelju na Andrićevom vencu zvanično još nije ni počela, a „verbalna paljba“ na društvenim mrežama među pristalicama aktuelnog šefa države Tomislava Nikolića i premijera Srbije Aleksandra Vučića bukvalno je poprimila razmere otvorene vatre.

Iako Nikolić za sada ne odustaje od kandidature, i pored toga što je Glavni odbor SNS izabrao Vučića za predsedničkog kandidata, a on kandidaturu prihvatio, na društvenim mrežama, posebno na Fejsbuku, uveliko traje prepucavanje Vučićevih i Nikolićevih pristalica.Tema „sukoba“ uglavnom su čuveni sendviči, koji, navodno, važe za način plaćanja „botova“, tj. onih koji putem Fejsbuka i Tvitera podržavaju svog političkog favorita, odnosno omalovažavaju aktere suprotstavljenih stranaka.

Jedno od žešćih prepucavanja izgledalo je ovako: „Auuu, dobio si sendvič. Ručkaj i ćuti, pametniji si kad ćutiš“, dok je sledeći komentar bio: „Ti mora da si dva sendviča dobio“, a zatim je usledio i odgovor: „Gordana je sigurno dobila sa kulenom“ i „Ništa manje bitniji detalj je da su to tost sendviči“.Među ostalim komentarima dominirali su: „Da nije bilo tog Nikolića, ti bi ostao niko i ništa, nepismeni bogalj“, „Đubrad jedna ste svi. Mrzitelji Tome“...S. Ð.

VUČIĆ PRED GO SNS: Evo šta je sve rekao o Tomislavu Nikoliću

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO NIKOLIĆEVO PISMO VUČIĆU: Daj mi stranku i mesto premijera, pa ću te podržati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track