RAT MEĐU OPOZICIONIM POLITIČARIMA: Radulović: Nećemo DOS na vlasti! Ješić: Šta je, bre, vama u glavi
Foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Janković

Nastavlja se

RAT MEĐU OPOZICIONIM POLITIČARIMA: Radulović: Nećemo DOS na vlasti! Ješić: Šta je, bre, vama u glavi

Politika -

Iz Radulovićevog pokreta Dosta je bilo poručili da neće biti pomoćno sredstvo dosovskoj vlasti, dok je demokrata uzvratio da imaju ozbiljan problem

Opozicija ne prestaje s ratom. Dan pošto su se sukobili Saša Radulović, lider pokreta DJB, i Saša Janković, budući predsednički kandidat, svađa se prenela na Tviter, a glavni akteri su potpredsednik DJB Dušan Pavlović i funkcioner DS Goran Ješić.Pokret DJB se još nije izjasnio da li će za predsedničkog kandidata podržati Jankovića ili Vuka Jeremića, ili će na izbore ići sa svojim učesnikom. Međutim, oni su juče na Tviteru pustili saoštenje:

Preživljavanje- Promenu ne mogu da izvedu istrošeni politički lideri koji su s nama od devedesetih. Njihovi planovi za političko preživljavanje uništavaju šansu novih političkih lidera da pobede na izborima - navodi se u saopštenju ovog pokreta.Takođe, jedna od vesti na zvaničnom nalogu DJB bila je i da „Vučiću treba da se suprotstavi nova opozicija koju predvode Radulović, Janković i Jeremić“.

Goran Ješić, poslanik DS, napisao je na to da Radulovićevi saborci očito imaju problem u glavi.- Šta se nekome u glavi desi, pa sroči ovako nešto - naveo je Ješić i stavio link na gorenaveden citat.Da DJB neće učestvovati u „povratku DOS“ na vlast napisao je juče na ovoj društvenoj mreži i Dušan Pavlović.- Zaista mi je žao, ali ako je neko verovao da će DJB biti pomoćno sredstvo povratka DOS na vlast, grdno se prevario. To se neće desiti! - napisao je Pavlović.KlinčPotpredsednik DJB juče je ušao u klinč i s liderom DS Draganom Šutanovcem zbog 5. oktobra.- Mislio sam da je 5. oktobar smetao Miloševiću i Šešelju, kasnije i Koštunici, a sad vidim da ima još onih kojima je bilo bolje pre 5. oktobra - napisao je Šutanovac na ovoj društvenoj mreži, na šta mu je Pavlović poručio:- Ne smeta mi 5. oktobar. Naprotiv. Smeta mi ono što niste uradili posle 5. oktobra, a obećali ste.Kad se tome doda da je i Saša Janković pre nekoliko dana tvitnuo: „ Molim političare kibicere da ne zamajavaju građane svojim kalkulacijama i spletkama o predsedničkim kandidatima.

Nenad ČanakJANKOVIĆU, NEMOJ DA NAS IGNORIŠEŠStrasti se ne smiruju ni na relaciji LSV - Saša Janković. Pošto su ligaši uputili poziv Jankoviću i Jeremiću da se sastanu s njima u Novom Sadu naredne nedelje, što je Janković odbio, iz stranke Nenada Čanka su se oglasili saopštenjem.- Spremni smo da prihvatimo tek kao nespretnu formulaciju to što Janković desetine hiljada članova Lige i njenih simpatizera ne vidi kao građane, dok je sto potpisnika apela da se kandiduje za predsednika Srbije video kao građane i poslušao - navode iz LSV.

K.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track