RAZGAĆIO SE: Đilas se prži u Pržnu!
Foto: Kurir

KURIR U CRNOJ GORI

RAZGAĆIO SE: Đilas se prži u Pržnu!

Politika -

Nekad prvi čovek Beograda pokazao da nije baš u zavidnoj formi - umesto izvajanog tela izreklamirao kiflice.

Bivšeg gradonačelnika Beograda i nekadašnjeg lidera DS, a sadašnjeg predsednika Košarkaškog saveza Srbije Dragana Đilasa paparaco Kurira uslikao je na bazenu poznatog hotela u Pržnu, na Crnogorskom primorju, gde s decom uživa u čarima leta izvodeći kerefeke u vodi.

Podetinjio

Iako je ceo dan proveo s klincima na bazenu, Đilasu ništa nije bilo teško da uradi za njih, pa su se svi zajedno brčkali, šalili i ludo provodili. Da je bivši lider DS zaista brižan otac koji uvek ima vremena za svoju decu i njihove dogodovštine, primer su fotografije na kojima im na svaki mogući način udovoljava. Ipak, nekada prvi čovek prestonice ne može da se pohvali izvajanom figurom i mišićavim torzom, s obzirom na to da je nabacio koji kilogram viška, pa sada umesto pločica šeta šlaufčiće, koje je ponosno pokazao obilazeći oko bazena.
Letnje ludorije... Dragan Đilas se ceo dan brčkao u hotelskom bazenu sa ćerkama i sinom
Letnje ludorije... Dragan Đilas se ceo dan brčkao u hotelskom bazenu sa ćerkama i sinom

Inače, Đilas je na letovanju sa ćerkama iz prvog braka, kao i sa sinom i ćerkicom iz drugog, a društvo mu pravi i njegova majka, kao i dadilja. Kako saznajemo, njemu će se na moru za nekoliko dana pridružiti i devojka Ana Dabović, inače naša poznata košarkašica, s kojom Đilas ima turbulentnu vezu s obzirom na to da su do sada nekoliko puta raskidali pa se mirili.

Stiže mu devojka

Iako je Đilas od Dabovićeve stariji čak 22 godine, to ih ne sprečava da zajedno uživaju, pa će tako ova atraktivna košarkašica doputovati u Pržno vrlo brzo kako bi svi zajedno nastavili letovanje.
Ispao iz forme... Bivši demokrata nabacio salčiće
Ispao iz forme... Bivši demokrata nabacio salčiće

E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track