SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ: Nije normalno da premijer Srbije učestvuje u novinskom ratu
Foto: Nebojša Mandić

Predsednica DSS-a o "državnom udaru"

SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ: Nije normalno da premijer Srbije učestvuje u novinskom ratu

Politika -
Predsednica Demokratske stranke Srbije, Sanda Rašković Ivić kaže da nije normalno da premijer učestvuje u ratu između dva medija, ali i da je očekivala da posle najave državnog udara bude uhapšena ministar Zorana Mihajlović ili Dragan J. Vučićević, koji je ministarku optužio.

"Nije normalno da premijer Srbije učestvuje u novinskom ratu. On mora da bude iznad toga. Njegovo prisustvo na sastancima pokazuje da postoje podobni i nepodobni mediji. Podobni su naravno oni koji govore o državnom udaru i upozoravaju premijera da će neko da mu skine glavu. Apropo skidanja glave i najave državnog udara, očekivala sam ili da će biti uhapšena Zorana Mihajlović zbog toga što ga je pripremala ili da će gospodin Vučićević, koji je to izneo, biti odveden tamo gde je mesto svima sa manijom gonjenja",

Podsećamo, bivši direktor Kurira Aleksandar Kornic naveo je u krivičnoj prijavi Višem javnom tužilaštvu da su ga Dragan J. Vučićević, vlasnik Informera, Damir Dragić, direktor tog lista, Andrej Vučić, brat predsednika Vlade, ali i Aleksandar Vučić lično odveli u podrum jedne kafane u Zemunu i tražili od njega da lažno optužim Aleksandra Rodića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track