Prikaži najnovije vesti
Rasim Ljajić, suša, proizvodi, poskupljenja, foto Dragana Udovičić
Bruka i sramota

SANDŽAKPRESS OPTUŽIO LJAJIĆA ZA TEŠKU KRAĐU: Rasim krade na predsedničkim izborima Kurira!

Politika 133

NOVI PAZAR - Novopazarski portal Sandžak press, blizak Moameru Zukorliću tvrdi da je predsednik SDPS Rasim Ljajić organizovano krade glasove tokom KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA!

OVDE MOŽETE DA GLASATE NA KURIROVIM PREDSEDNIČKIM IZBORIMA

Portal Sandžak PRESS navodi da je njegova ekipa došla do, kako kažu, pouzdanih i veoma poverljivih informacija da je u utorak 29.11.2016. bot ekipa SDP-a kojom rukovodi Kasim Zoranić osnovala na hiljade facebook stranica sa kojima učestvuje na Kurirovim facebook izborima za predsednika.

"Činjenica je da je potpredsednik Vlade Rasim Ljajić poštenim glasanjem jedva prošao u drugi krug glasanja, gde ga je pobijedio Vuk Jeremić, jedina šansa Ljajiću da preživi Kurirove izbore je kao po običaju: “Krađa izbora”, navodi ovaj portal.

Foto: Printsreen Foto: Printsreen
Sandžak press navodi da se facebook stranice prave jako jednostavno i da je potrebno par sekundi da se proizvede jedna stranica.

Jedan facebook profil može za kratko vreme proizvesti do 1000 stranica kojima može glasati na izborima.

Lažne glasače je lako prepoznati. Nemaju sliku profila i pored slike desno ne piše “Dodaj u prijatelja”, već “Sviđa mi se” jer je u pitanju stranica, a ne pravi profil, navodi ovaj portal.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir