ŠAPIĆ ISMEJAO GRADONAČELNIKA: Mali, divim ti se što si tako svež!
Foto: Marina Lopičić

Čelnik Novog Beograda prozivao

ŠAPIĆ ISMEJAO GRADONAČELNIKA: Mali, divim ti se što si tako svež!

Politika -

Čelnik opštine Novi Beograd zapazio da je gradonačelnik utrčao na cilj Beogradskog maratona bez kapi znoja i sa frizurom pod konac

Predsednik opštine Novi Beograd i bivši vaterpolo reprezentativac Aleksandar Šapić „pozavideo“ je gradonačelniku Siniši Malom na formi koju je pokazao na Beogradskom maratonu održanom prošle nedelje.Zadivljen je, kako kaže, svežinom kojom je gradonačelnik utrčao na cilj, zbog čega je sebi dao u zadatak da sledeće godine istrči 21 kilometar bez kapi znoja.Trči sedam godinaZa razliku od Malog, koji je ove godine istrčao svoj prvi polumaraton, Šapić priznaje da je na cilju osećao jak umor i bol u nogama, iako je, kako za sebe kaže, tradicionalni polumaratonac, pošto sedam godina zaredom trči na toj sportskoj manifestaciji.- Čestitam gradonačelniku na istrčanom polumaratonu i zaista mu zavidim kada sam ga video onako svežeg kako je stigao na cilj. Rekao sam sebi: „Moj zadatak je da sledeći put pokušam da istrčim bez kapi znoja, to je zaista veliki uspeh.“ Čestitam gradonačelniku na svežini kojom je utrčao u cilj, pošto ja to do sada nisam uspeo za svojih sedam polumaratona. Bio je svež izuzetno. Čestitao sam mu na istrčanom polumaratonu, izuzetno je teško istrčati 21 kilometar i to ne može bez redovnog treninga. Jedno je Trka zadovoljstva, to su uglavnom radili svi političari. On je prvi istrčao 21 kilometar, bio sam zadivljen njegovom svežinom na cilju - kazao je Šapić u Jutarnjem programu na TV Pink i pohvalio se da je oborio lični rekord.Bez komentaraUpitan da prizna da li mu je cilj bio da u trci samo bude bolji od Malog, odgovorio je:- Dobro, i nije bila baš neka konkurencija.Mali nije želeo da komentariše Šapićeve prozivke i sumnje da je istrčao baš svih 21 kilometar.- Ovo mi je prvi polumaraton. Nikada ga nisam trčao, ali sam dao sebi cilj. To je draž ovakvih trka - rekao je Mali.

IzazivanjeMIRAN SAN I CRNA VUNAŠapić je i uoči maratona izazivao Malog na crtu.- Spavaš li mirno, Mali Siniša? Sutra je prvi obračun. Na 21 km u polumaratonskoj trci. Videćemo čija majka crnu vunu prede - pisao je on na Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track