SAŠA JANKOVIĆ ODLUČIO: Osniva pokret ili stranku! Održao sastanak sa saradnicima iz Apela 100
Foto: Fonet

Sastanak sa saradnicima

SAŠA JANKOVIĆ ODLUČIO: Osniva pokret ili stranku! Održao sastanak sa saradnicima iz Apela 100

Politika -

Janković je sinoć održao sastanak s najbližim saradnicima iz „Apela 100“ i razmatrao nastavak svog političkog delovanja

Bivši ombudsman Saša Janković, koji se ispred grupe građana „Za Srbiju bez straha“ kandidovao na nedavnim predsedničkim izborima i zauzeo drugo mesto, mogao bi uskoro da osnuje političku stranku ili pokret, saznaje Kurir.

Prema još nepotvrđenim saznanjima, Janković je sinoć održao sastanak s najbližim saradnicima iz „Apela 100“ i razmatrao nastavak svog političkog delovanja.

- Svi su složni u tome da Janković treba da nastavi da se bavi politikom i da ne treba zanemariti činjenicu da je osvojio veliki broj glasova. Prisutni su kazali da ideje koje je Janković promovisao tokom trke za predsednika treba da nastave da se razvijaju kako bi na nekim narednim izborima potencijalno ostvarile još bolji rezultat. Ipak, njegovo buduće delovanje znaće se posle narednih sastanaka, na kojima će se odlučivati o tome - kazao je izvor za Kurir.Nezvanično, spominje se i mogućnost da Janković bude na čelu organizacije poput nekadašnjeg Saveza za promene i na taj način praktično ujedini opoziciju i druge pokrete.E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track