SAŠA MIRKOVIĆ NAPUSTIO POSLANIČKU GRUPU SNS: Doneo odluku da ne bi štetio medijima koje poseduje
Foto: Nebojša Mandić

Iznenađenje

SAŠA MIRKOVIĆ NAPUSTIO POSLANIČKU GRUPU SNS: Doneo odluku da ne bi štetio medijima koje poseduje

Politika -
Sad već bivši poslanik SNS-a Saša Mirković, koji je nedavno kupio list "Sport" i brendirao firmu Tanjug info, izjavio je da je napustio poslaničku grupu vladajuće stranke kako ne bilo sumnji koje bi štetile ovim medijima

- Trudićemo se da što bolje i uspešnije uradimo naš posao kako bi brend postao još reprezentativniji nego što je bio do skoro. Takođe, hoću da dam lični doprinos koji se ogleda u tome da sam napustio poslaničku grupu SNS kako niko ne bi sumnjao u bilo kakvu spregu koja bi štetila ugledu ovako velikog brenda. Svi koji vole Tanjug i Sport veruju im i znaju da su oni iznad politike i čaršijskih priča. Oni su bili i ostaće okosnica brzih i tačnih informacija koje potiču iz pozdanih izvora - izjavio je Saša Mirković.

Odluka o predstanku rada Novinske agencije Tanjug koja je stupila na snagu 5. novembra i objavljena u Službenom glasniku Republike Srbije, izazvala je veliku buru u javnosti u Srbiji, ali i zemljama regiona.

Rešenjem Agencije za privredne registre od 18. novembra usvojena je registraciona prijava koju je podneo TELEGRAM DOO iz Beograda pa je TANJUG INFO upisan u Registar medija, kao novi medij, koji bi trebao da očuva ime, tradiciju i očuva brend najstarije novinske agencije na Balkanu.

(mojatv.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track