SAŠA RADULOVIĆ: Želim da me Vučić pozove na razgovor u 4 ujutru
Foto: Zoran Mrđa Fonet

Lider pokreta Dosta je bilo

SAŠA RADULOVIĆ: Želim da me Vučić pozove na razgovor u 4 ujutru

Politika -

BEOGRAD - Lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je danas da ne zna da li će ga mandatar za sastav Vlade Aleksandar Vučić pozvati na razgovor, ali da ako ga pozove, želi da razgovor bude u četiri ujutru, kako "građanima ne bi oduzimao vreme za razgovor sa Vučićem".

Bilo bi dobro da susret bude od četiri do pet i da bude u kasarni. To šalje dobru poruku, jer je rekao da će sa građanima razgovarati od pet do osam. To je i dobra prilika da mu uručim tužbu, jer sud ne može dve godine da nađe premijera, rekao je Radulović.

Radulović smatra da nije bilo razloga za raspisivanje izbora i da su oni održani samo zato jer je Vučiću pala popularnost. On je morao da proširi svoju listu, dodao je PUPS i Nenada Popovića, i ta koalicija je osvojila manje mandata nego na prošlim izborima.

Više nije ista situacija, ako pogledate SNS sama ima 98 mandata. Meni je žao što on nije hteo da se na televiziji suoči sa bilo kim, svi njegovi intervjui su namešteni sa pripremljenim pitanjima, konferencije su nameštene, ukazao je Radulović.

Govoreći o formiranju vlasti na Vračaru, Radulović je rekao da je LDP napustio pregovore, jer Čedomir Jovanović želi da spreči formiranje vlasti u toj beogradskoj opštini.

Mi želimo potpunu transparentnost, pored toga, rekli smo da na čelo opštine ne može da dođe neko ko ima negativne izveštaje Državnog revizora, već da nam trebaju novi ljudi, objasnio je on.Radulović je dodao i da sa Srpskom naprednom strankom ni na kom nivou neće biti saradnje, niti sa bilo kim ko sarađuje sa SNS.(Fonet/N1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track