SAŠA RADULOVIĆ: Zoran Čičak čovek Mire Marković u ime Saše Jankovića rovari po DJB
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

O seriji poruka

SAŠA RADULOVIĆ: Zoran Čičak čovek Mire Marković u ime Saše Jankovića rovari po DJB

Politika -

BEOGRAD - Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je da su podršku tog pokreta na predstojećim predsedničkim izborima tražili budući kandidati Saša Janković i Vuk Jeremić i ponovio da neki od njih "rovare" među članstvom tog pokreta, piše list Danas.

"Oba kandidata su tražila podršku DJB", rekao je Radulović za list odgovarajući na pitanje da li je Jankovića pitao da li uopšte želi podršku tog pokreta.

Radulović je ponovio da će pokret na Skupštini DJB 4. marta odlučiti ko je njihov kandidat, ako se Janković i Jeremić ne dogovore oko toga da samo jedan od njih bude predsednički kandidat.

"Jedini rezultat koji možemo da očekujemo u situaciji sa dva kandidata koji trče solo trke, jeste pobeda (kandidata Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera Aleksandra) Vučića u prvom krugu. Pokušavamo da to promenimo. Ako se kandidati ne dogovore, mi ćemo na Skupštini DJB odlučiti ko je kandidat. Znamo tačno šta ćemo raditi i 4. marta će Skupština doneti tu odluku", rekao je Radulović odgovarajući na pitanje da li će predsedniči kandidat DJB biti Miroslava Milenović.

Na pitanje ko "rovari" po DJB, Radulović je kazao da je to osnivač JUL-a Zoran Čičak, prijatelj Mire Marković i porodice Milošević koji je, kako kaže, "jedan od ključnih ljudi u kampanji Saše Jankovića".

"Imamo seriju poruka koje je slao našim članovima i na različite načine pokušavao da ih odovoji od pokreta. To je ispod svakog nivoa. Mi se time nećemo baviti", rekao je Radulović.

Radulović je kada su tri poslanika DJB-a napustila pokret rekao da nije iznenađen i da im već mesec dana "jedna kampanja rovari po stranci".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Hoće da vode državu, a ne mogu ni svoje stranke

(Danas/N1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track