SEKS-TRILER: Moćni političar iz vlasti napravio dete maloletnici (16)!
Foto: Shutterstock

Afera o kojoj bruje politički kuloari

SEKS-TRILER: Moćni političar iz vlasti napravio dete maloletnici (16)!

Politika -

Devojka zatrudnela sa uticajnim funkcionerom, koji na sve načine pokušava da zataška skandal

Kuloari političke scene u Srbiji bruje o moćnom funkcioneru koji je napravio dete maloletnici, saznaje Kurir.

Informacije o zabranjenoj vezi uticajnog političara na vlasti i srednjoškolke, čiji imena su poznata redakciji, već uveliko kolaju, a taj moćnik na sve načine pokušava da ih zataška.

Reč je, inače, o devojci od 16 godina. poreklom iz jednog grada u unutrašnjosti Srbiji, koja boravi u Beogradu, gde se i upoznala s političarem na vlasti. Njih dvoje su se, osim u hotelu, uglavnom viđali u stanu u jednom beogradskom naselju koji joj on plaća.- Kako se šuška po gradu, ona se od samog početka kretala u vrlo čudnim krugovima, izlazila je s brojnim poznatim facama, družila se sa opasnim likovima, i to sve zbog novca. Sad je završila sa ovim poznatim političarem, s njim je zatrudnela i u drugom mesecu je. On će na sve moguće načine pokušati to da prikrije jer je svestan da je napravio dete maloletnici - kaže naš dobro obavešten izvor, koji dodaje da je pomenuti političar odranije u određenim krugovima poznat po vezama s maloletnicama.

Naš sagovornik dao nam je na uvid i internet prepisku pomenute devojke s drugaricom od koje je tražila savet.Prenosimo deo razgovora, uz ispravljene greške:- Ma ko ga j..e. Ne mogu da budem u većem s.anju. U stvari, mogu još više sve da sje.em. On može da uradi šta hoće kad je vlast.- Traži da se reši.- Nije to tako lako. Znaš kako te devojke mogu da naje.u. Je l‘ ti nekad gledaš TV ili novine?- Nego čekam da mi se on javi. Tako smo se dogovorili. A on se ne javlja nedelju dana.- Smrad. Majke mi, duša me boli što si u s.anju. Zato nagazi taticu, pa neka reši. Pa kad je moćan, neka reši.- Dobar je ovako, plaća mi gajbu.- Nemoj da si luda. I treba da plaća.- I on je u nekom ludilu, razveo se, haos. Al‘ meni ovo u stomaku raste. Strašno, ne znam šta da radim, roditelji su besni, a čula sam da, ako sada abortiram, neću više moći da imam decu.- Šta ti on kaže?- Ma ne znam, nisam sigurna. Obećava svašta. Malo me je strah. To je, bre, moćan čovek.

Život na visokoj noziVODIO JE U LONDONUticajni političar je devojci koja je s njim zatrudnela nedavno pomogao da izvadi novi pasoš, a ranije su zajedno išli u London, gde su proveli nekoliko dana, otkriva sagovornik Kurira. Inače, ovaj funkcioner je imao pomoć svog bliskog saradnika, koji mu je uvek izlazio u susret kako bi ljubavisanje s maloletnom devojkom prošlo neprimećeno i zataškano.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

EKSKLUZIVNO PRVA ŽENA PEDOFIL U SRBIJI: Zavela ćerku (12) najbolje drugarice!

MIROSLAV MUTA NIKOLIĆ ZA KURIR: Samo je sport radost ove države

GOGINA SVEKRVA PREBILA MAJKU: Ne pljuj mi snajku!

PREBOLELA TENISERA: Viktorova bivša u vezi s fudbalerom!

DARKO I ANA: Kakav razvod, kakvi bakrači!

OPASNOST: Jači zemljotres sravnio bi Srbiju

IZETBEGOVIĆ OSLOBODIO ATENTATORA NA PREMIJERA: Bošnjaci ne mogu da oproste Vučiću što je živ!

EKSPLOZIJA U NIŠU: Saletu Budali razneli nogu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track