ŠEŠELJ IMA DVOJNIKA: Moj Tviter-klon je duhovitiji od mene!
Foto: Dragana Udovičić

Predsednik SRS ima alter ego na internetu

ŠEŠELJ IMA DVOJNIKA: Moj Tviter-klon je duhovitiji od mene!

Politika -

Lider radikala oduševljen tvitovima s profila čoveka koji se na društvenoj mreži predstavlja njegovim imenom i fotografijom

Vojislav Šešelj, lider SRS, zapratio je sam sebe na Tviteru. Naime, izvesna osoba koja je na ovoj društvenoj mreži otvorila nalog pod imenom i prezimenom Vojislav Šešelj, sa slikom lidera SRS, i navodno tvituje u ime šefa radikala, toliko se dopala „pravom“ lideru SRS da ga je zapratio.Razlog - mnogo je duhovit.

- Imam samo jedan nalog na Tviteru. Međutim, ima jedan što se predstavlja kao ja - Vojislav Šešelj - i na nalogu mu je moja slika. Međutim, meni je na profilu kratak opis napisan ćirilicom, a njemu latinicom - objašnjava za početak lider SRS razliku između „pravog“ i „lažnog“ Šešelja i dodaje:

- Kad sam video šta piše, morao sam da ga zapratim. Mnogo je duhovit. Moram da priznam da je često duhovitiji od mene.

Ne štedi nikoga... Lažni Šešelj
Ne štedi nikoga... Lažni Šešelj

A čime je to „lažni“ Šešelj kupio „pravog“? Sudeći po tvitovima - čestim vicevima na račun Nataše Kandić, predsednice Fonda za humanitarno pravo, kao i zafrkvanjem Hrvata, pre svega Zorana Milanovića.„Opšte je poznato da ustaše ne jedu kikiriki jer mora da se jede sa tri prsta“, jedan je od tvitova Šešeljevog klona, kao i:„Žali bože pudera i krema, ružna, pomoći joj nema.“ (Napisano pored slike Nataše Kandić.)

Vratio se pisanjuSPREMA NOVU KNJIGU O SREBRENICIŠešelj nam se pohvalio i da je praktično završio novu knjigu, koja je, kaže, naučni rad - „U Srebrenici nije bilo genocida“.- Knjiga ima oko 1.000 strana. To je naučni rad. Napisao sam je, ima još nešto malo da se sredi - kaže Šešelj.

K. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track