ŠEŠELJ NE ODUSTAJE: Idem kod Kolinde, hoće seks sa mnom
Foto: Zorana Jevtić, FoNet/AP

I dalje želi u Hrvatsku

ŠEŠELJ NE ODUSTAJE: Idem kod Kolinde, hoće seks sa mnom

Politika -

Rekao sam već hrvatskoj predsednici da izbaci sve krevete iz kuće jer nijedan ne može da izdrži mojih 130 i njenih 120 kila, kaže lider SRS ne želeći da otkrije kako će doći u Zagreb

BEOGRAD - Lider radikala Vojislav Šešelj ostaje pri svom naumu da izbornu tišinu u Srbiji iskoristi da ode u Zagreba i vidi se s hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović. Iako još nema putnu ispravu, Šešelj za Kurir otkriva da će do petka u podne ostvariti svoj plan.

- Za moju dragu Kolindicu sam uvek spreman. Pozivam vas i sve novinare da u petak u 12 sati dođu ispred Gradske kafane u centru Zagreba i imaće o čemu da izveste javnost. To je sve što mogu da vam kažem - najavljuje Šešelj, ali ne otkriva do kraja svoj plan.Na pitanje da li ćemo tamo u zakazano vreme zateći njega i Kolindu, Šešelj ostaje zagonetan.- Nisam to rekao, ali ja ću se s njom već uveliko videti do tog doba. Plan kako ću do Zagreba da stignem neću da vam otkrijem. Svaki plan kad se otkrije može da se i osujeti, a ja želim po svaku cenu da se vidim s Kolindicom - objašnjava Šešelj.On nije zabrinut zbog toga što je Kitarovićeva uputila pismo generalnom sekretaru UN Ban Ki Munu u kojem mu se žalila što je oslobođen u Hagu.

- Kao predsednica Hrvatske duboko sam razočarana i zabrinuta prvostepenom presudom Haškog suda u slučaju Šešelj. Sasvim je jasno da je ova presuda ne samo protivna temeljima i svrsi suda već je i duboko štetna za proces uspostavljanja trajnog pomirenja na prostoru jugoistočne Evrope... Oslobađanje Šešelja, osnivača nacionalne i verske netrpeljivosti, simbola progona i etničkog čišćenja u Hrvatskoj, BiH i Vojvodini, kao i podstrekača stvaranja „velike Srbije“ silom i zločinima, potpuno je protivno ranijim činjenično-pravnim nalazima merodavnih veća suda - napisala je Kitarovićeva.Šešelj tim povodom rekao da Hrvatska nije država.- Kolinda se žalila UN jer joj nedostajem i ja to razumem. Ona samo hoće seks sa mnom. Sve njene brige će proći kad joj dođem u Zagreb. Već sam joj rekao da iz naše odaje izbaci sve krevete, jer nijedan ne može da izdrži mojih 130 i njenih 120 kila - izjavio je lider radikala.

Zloupotreba funkcijeDRŽAVNE PARE DALA ZA STRANKUKomisija za odlučivanje o sukobu interesa odlučila je da je predsednica Hrvatske zloupotrebila predsedničku poziciju kad je neutrošen novac za kampanju, koji je dobila iz državnog budžeta, uplatila na račun vladajućeg HDZ.Riječki Novi list piše da je Grabar Kitarović i posle stupanja na dužnost duže vreme davala uputstva HDZ o tome kome će i koliku donaciju uplatiti, čime je praktično raspoređivala novac koji više nije pripadao njoj, već HDZ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track