ŠEŠELJ OVAKO MUVA: Zorana, nabodi se na moje koplje!
Foto: Marina Lopičić

Žestoko udvaranje posle polaganja zakletve

ŠEŠELJ OVAKO MUVA: Zorana, nabodi se na moje koplje!

Politika -

Zoranu Mihajlović kolege ministri i foto-reporteri umalo gurnuli na lidera SRS Vojislava Šešelja, ovaj joj poručio da ne bi imao ništa protiv da je „dočeka“

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja prilikom polaganja zakletve u Skupštini Srbije opomenula je kolege, ali i fotoreportere da se manje guruju, jer ako nastave tako, pašće Vojislavu Šešelju, lideru SRS, u krilo.

Naravno, Šešelj je njenu opasku dočekao u svom fazonu.

- Pazite, ne gurajte me! Ako ovako nastavite, pašću Šešelju u krilo - rekla je Mihajlovićeva na polaganju zakletve kolegama iz Nemanjine 11.Predsednik Srpske radikalne stranke u razgovoru za Kurir kaže da ne bi imao ništa protiv da „dočeka“ ministarku.- Da mi je pala u krilo, to bi bilo kao da se na koplje nabola - poručio je Šešelj i dodao:- Problem je tu samo u brzini, ako padne brzo na koplje... Inače, ako padne polako, postepeno...

U akciji... Nikolić očijukao s ministarkama, premijer Vučić ga prekorno posmatrao
U akciji... Nikolić očijukao s ministarkama, premijer Vučić ga prekorno posmatrao

A dok je Mihajlovićeva brinula da ne završi vojvodi u krilu, Ivica Dačić, šef diplomatije, dobacivao je Rasimu Ljajiću, potpredsedniku Vlade i ministru trgovine.Naime, kad su ministri počeli da čitaju tekst zakletve, Dačić je u svom stilu provocirao kolegu Rasima Ljajića:- Rasime, ti i ne moraš da čitaš. Ti znaš tekst zakletve napamet u koliko si vlada bio.A svojih pet minuta na koktelu je imao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić. On je uredno čekao i cmakao se sa svakom ministarkom, što je premijer Aleksandar Vučić propratio pogledom ispod obrva.

Jao, božeBABIĆU, MALE SU TI FARMERKEZoran Babić, bivši šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije, u danu kad su ministri polagali zakletvu, došao je u parlament. Na hodniku su ga dočekali nekadašnji saradnici, izgrlili se s bivšim šefom, ali ono što je bolo oči jesu farmerice Zorana Babića bar dva broja manje.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte još: NAPUSTILA KUĆU: Cecina ćerka živi sa drugaricama!EKSKLUZIVNO: Jorgovanka Tabaković se kandiduje za predsednika državeMAJKA UHVATILA PEDOFILA: Bolesnik je hteo da mi siluje dete, pomogla sam policiji da ga uhapsi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track