ŠEŠELJ: Veljo, budalo, znaš samo da kradeš
Foto: Dado Đilas, Marina Lopičić

Predsednik SRS odgovara na prozivke šefa NS

ŠEŠELJ: Veljo, budalo, znaš samo da kradeš

Politika -

Na Ilićeve optužbe da je prodavao izbore lider radikala mu poručio da je neznalica i da mu je jedina politika „štrp tamo, štrp ovamo“

Lider radikala Vojislav Šešelj poručio je ministru bez portfelja Velimiru Iliću da je „budala“ i da mu je jedina politika „štrp tamo, štrp ovamo“. Ilić je prethodno optužio Šešelja da je neozbiljan kandidat za predsednika jer je „pobeđivao nekad i prodavao izbore“.

- Velju sam davno otpisao. On je budala koja ne zna šta priča. Pa to su čiste izmišljotine, jer su mi 1997. osporili pobedu i nisam mogao ništa. Jedino da sam izazvao krvoproliće, pa da su mi priznali pobedu. On se sad setio da je inženjer, a nije znao kako se zove mašina koja mu je bila potrebna za intervenciju u poplavama, pa je na sednici Vlade mahao rukama da objasni šta hoće. Taj zna samo da drpa. Njegova jedina politika je „štrp tamo, štrp ovamo“ - tvrdi Šešelj.Lider NS se juče javno preporučio i za novi ministarski mandat, jer ima 37 godina inženjerskog iskustva. Ocenjujući učesnike predsedničke trke, Ilić je rekao da je nekima ušla voda u uši pa misle da mogu nešto da postignu.- Na primer, Šešelj se uvek kandiduje i priča da će pobediti. Ali šta može Šešelj, on je pobeđivao nekad i prodavao izbore. Nema tu nešto ozbiljno. Lako je reći - ja ću razjuriti sve. On je jednom bio u vlasti kad smo imali najveće jade u Srbiji. Neka izađe s dobrim programom, sigurno će ga neko podržati, ali taj program još nisam video - poručio je Ilić. I. K.

Odgovorio Željinim navijačima„NIJE DOBRE VOLJE, MANIJAKE KOLJE“Šešelj je na Tviteru odgovorio i navijačima sarajevskog Željezničara koji su na stadionu na Grbavici pevali: „Prva mi je i poslednja želja, da zakoljem vojvodu Šešelja“.- Obespravljeni navijači predratnog Željezničara tiho su uzvraćali manijacima: „Ide Šešelj, nije dobre volje, pa pred sobom manijake kolje“ - napisao je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track