SKANDAL! JOCIĆ TVRDI: Velji Iliću razbio glavu otac klinke sa kojom je bio u vezi!
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Svedočenje bivšeg direktora "Puteva Srbije"

SKANDAL! JOCIĆ TVRDI: Velji Iliću razbio glavu otac klinke sa kojom je bio u vezi!

Politika -

Branko Jocić, bivši direktor "Puteva Srbije" tvrdi da Velja Ilić nije dobio batine zbog kiparskih para već da ga je tukao otac maloletnice s kojom je bio u šemi.

Šef NS napadnut je 2009. u ćerkinom stanu u Beogradu. Medijima je, objašnjavajući razlog napada, naveo „da mnogo zna“, a policija je podnela prijavu protiv N. N lica. Sada, osam godina kasnije, Ilićev bivši saradnik tvrdi da je Iliću „razbio glavu“ gnevni otac maloletne devojke s kojom se lider NS viđao.Šefica kabineta na šipci- Velja priča da mu je glava polomljena bejzbolkom zbog kiparskih para, a u stvari mu je lobanju otvorio otac jedne maloletnice, ali neću da pričam dalje zbog njegove porodice - kazao je Jocić u intervjuu za Ekspres.On je kazao i da je Ilićeva šefica kabineta, dok je bio ministar u Vladi, svojevremeno igrala oko šipke:- Veljinu šeficu kabineta su skinuli sa šipke i doveli u Vladu Srbije.Velimir Ilić kaže da ništa od navedenog nije tačno, zbog čega će tužiti Jocića.- Ja razumem da neko bude malo lud, ali on je mnogo lud - rekao je Ilić i nastavio:- Nek otkrije ko je ta maloletnica i ko je taj njen otac, drago mi je što se javio, moraće da da ime i prezime, jer policija u tom slučaju napadača vodi kao N. N. lice. Žao mi je što toliko može da se spusti, žalim ga. U životu nisam bio s maloletnicom.Ilić još kaže da je ovo nezgodno za njega jer je porodičan čovek, ima petoro dece i šestoro unučadi.- Tražiću svoja prava sudskim putem. Ne znam da li je on normalan. I moja šefica kabineta je jedna čestita žena, gde mu pade na pamet ona na šipki? Zvala me iz bolnice, drhtala, žena je u šoku, teško je bolesna. Ona je magistar mašinstva, kakva šipka? - čudi se bivši ministar.Veljo, završili smoLider NS kaže da je Jocića jednom video za poslednjih pet godina, da nisu ostvarili dobru komunikaciju dok je on vodio „Puteve Srbije“.Jocić je za Kurir poručio Iliću da ga uopšte ne zanima i kaže da stoji iza svojih tvrdnji:- Ne bih više pričao o tome. Rekao sam sve što sam imao. Ja sam s njim završio. Drago mi je ako Velja kaže da sam ja lud, samo neka je on pametan. Neću da se spuštam na njegov nivo.

Iskusan - Jocić kukao, Velja poručio Ilić: Mlade devojke su mnogo skupeBranko Jocić, koji je 2011. hapšen zbog malverzacija u oblasti infrastrukture i protiv koga su tri postupka još uvek u toku, kaže da jedva preživljava. Sva imovina mu je oduzeta.- Prodajem rakiju na crno na pijaci, od toga sam se izdržavao poslednje dve-tri godine. Supruga se u Novoj Srbiji vodi kao da još uvek prima platu iako šest godina ne ide na posao, jer ne sme da ide. Od toga živimo, a to je 39.000 dinara - kaže on i dodaje:- Živim kod kuma u jednoj udžerici, buđ je do plafona, deca su mi se razbolela. Ćerka ima već početak astme... Tu smo u nemogućim uslovima, zna se kako to ide.Ilić, na pitanje da li zna u kakvim uslovima sada Jocić živi, kaže:- Ne želim da pričam o nekim stvarima. Teško mi je, ali ko rasturi porodicu, nađe mladu devojku... Znate, mlade devojke su skupe, sve ima svoju cenu.

Katarina Blagović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da se ne lažemo - O izborima, avionima, kamionima...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track