SLUČAJ MISTERIOZNE SAVETNICE: Državni vrh se trese zbog ove žene!

Otkriva ko je otac njenog deteta

SLUČAJ MISTERIOZNE SAVETNICE: Državni vrh se trese zbog ove žene!

Politika -
Pošto je Kurir objavio ispovest manekenke kojoj je šef države Nikolić sredio diplomatski pasoš, političari se uznemirili

BEOGRAD - Od Dušice Jevđenović (23), savetnice u Vladi, kojoj je predsednik Srbije Tomislav Nikolić lično sredio da dobije diplomatski pasoš, trese se državni vrh, saznaje Kurir.Pošto je preko svoje saradnice Slađane Pantić otkrila za Kurir da joj je pomenutu putnu ispravu nabavio šef države, te da joj niko ne može ništa jer nju štiti otac njenog deteta, političari na visokim funkcijama su se ustalasali, svesni da se Jevđenovićeva neće ućutati, te da mnoge ima u šaci.Sukob s policijomOna, podsetimo, pre nekoliko dana u razgovoru za naš list nije želela da imenuje s kojim to moćnikom iz sveta politike ima dete, ali nije propustila da naglasi da će šta god da uradi - a jednom prilikom je napala i službena lica tokom vršenja dužnosti, imati zaleđinu čoveka kome je rodila sina.

Dao joj   diplomatski  pasoš...  Tomislav Nikolić
Dao joj diplomatski pasoš... Tomislav Nikolić

Kad se tome doda da joj je diplomatski pasoš koji joj pruža imunitet u inostranstvu obezbedio Ivan Mrkić, a na urgenciju šefa države, nema sumnje da je njena ispovest u našem listu digla mnoge funkcionere na noge.Kako su nam u neformalnom razgovoru rekli u SPS, „njihovi funkcioneri nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa Jevđenovićevom“, te odgovore moramo da potražimo na Andrićevom vencu“ (gde je radno mesto predsednika Srbije, prim. aut.)Podsetimo, javnost je saznala za Jevđenovićevu pošto je došla u sukob sa policijom dok su privodili njenog brata. Napala je službena lica i poprskala ih suzavcem.Veze s političarimaDragomir Anđelković, politički analitičar, kaže da niko ne sme da bude bahat, niti da se poziva na veze sa ovim ili onim.- Bez obzira na to na koga se pozivaju, na kog političara, niko ne sme da bude iznad zakona. Ne smemo da dozvolimo da nam politika spadne na starlete - kaže Anđelković.

Boža SpasićPOLITIČARI ŠTITE STARLETEBoža Spasić, privatni detektiv i bivši radnik DB, kaže da nema nikakve logike da sekretarice, činovnice ili starlete imaju diplomatski pasoš.- Zna se na osnovu kojih kriterijuma se to dodeljuje, a ja ne želim da verujem da bi kabinet predsednika izdao nalog da se to uradi. Ako je urađeno, onda je to mimo svih zakona. Tragedija je da starlete i takve devojke štite državni funkcioneri - navodi Spasić.

Razvojni put misteriozne savetnice1. Dušica Jevđenović dobila diplomatski pasoš 2013. od Ivana Mrkića2. Saradnica manekenke otkrila za Kurir da joj je putnu ispravu sredio Nikolić

3. Savetnica iz vlade tek će otkriti pikanterije o političarima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track