SLUČAJ TAJLAND: Bahatog batu Danijela čuva moćna seka u kabinetu Zorane Mihajlović
Foto: Youtube Pt I Pt Fb

Ko je Mišela Nikolić

SLUČAJ TAJLAND: Bahatog batu Danijela čuva moćna seka u kabinetu Zorane Mihajlović

Politika -
Mnogo je skromnija od brata Danijela koji ima tri stana, pa tako poseduje samo 1/12 kuće koju je dobila u nasledstvo, a vozi "polo" iz 2010. uzet na lizing. Mišela je i veliki ljubitelj putovanja, a omiljena destinacija joj je Kina

BEOGRAD - Mišela Nikolić, rođena sestra Danijela Nikolića, službenika Vlade Srbije koji je letovao na Tajlandu sa još nekolicinom mladih kolega, dama je koja je uspela da od pomoćnice Mlađana Dinkića, preko pomoćnice Saše Radulovića, postane savetnica u kabinetu ministarke Zorane Mihajlović.

Da joj karijera ide uzlaznim tokom, dokaz je što je sredinom februara imenovana za člana Saveta za utvrđivanje predloga mera radi nesmetanog finansiranja izgradnje i rekonstrukcije, održavanja i zaštite državnih puteva.

Danijel Nikolić u seriji
Danijel Nikolić u seriji

Mišela je još u vreme Dinkićevog ministrovanja sjajno zarađivala pa se tako na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije navodi da joj je plata pomoćnika ministra ekonomije i regionalnog razvoja bila 108.319 dinara. Pored toga bila je i član radne grupe Ministarstva za infrastrukturu u toku 2009. i zarađivala je dodatnih 30.000 dinara, a pošto joj ni to nije bilo dosta bila je i član Skupštine DP Internacional CG, gde joj je prihod po sednici iznosio vrtoglavih 58.000 dinara. Nakon toga je bila i pomoćnik u Ministarstvu privrede u i u vreme ministara Dinkića i Radulovića za 123.062 dinara, a trenutno se na istom sajtu navodi da su njena jedina primanja u kompaniji Internacional CG i to 34.000 dinara mesečno dok se njena primanja kao savetnice ministarke Zorane Mihajlović ne navode.

- Po zakonu savetnici ne treba da podnose podatke jer nisu funkcioneri. Mišela se bavi javnoim preduzećima, ne od juče, već deset godina kao i pregovorima sa sindikatima. Zadovoljna sam njenim radom. Kod mene i sa mnom ne radi niko reda radi i to znaju ljudi ovde, oni koji rade koliko i ja najmanje, kazala je za list ministarka Mihajlović.

Foto: Facebook Printscreen
Foto: Facebook Printscreen

Kada je u pitanju nepokretna imovina, Mišela je mnogo skromnija od brata Danijela koji ima tri stana, pa tako poseduje samo 1/12 kuće koju je dobila u nasledstvo, a vozi automobil marke "polo" (2010. godište) uzet na lizing. Mišela je i veliki ljubitelj putovanja, pa se na njenom Fejsbuk profilu mogu videti slike iz raznih delova sveta, a omiljena destinacija joj je Kina.

(Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track