SNS PROZIVA: Ružić je razmaženko iz vile s poslugom!
Foto: Beta/Emil Vaš

Naprednjaci nastavljaju da kritikuju SPS

SNS PROZIVA: Ružić je razmaženko iz vile s poslugom!

Politika -

Državna sekretarka MUP Biljana Popović Ivković sprdala se na Tviteru s funkcionerom socijalista

Državna sekretarka u MUP i članica Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković nastavila je rat naprednjaka i socijalista koji je počeo zbog Branka Ružića. Ona je poručila da Ružić nije nikakva Sorbona za SNS, kako to tvrdi Milutin Mrkonjić, već mladi socijalista iz vile s poslugom.

- (Branko Ružić SPS) Jedino ako ste završili Sorbonu u Progresovoj vili s poslugom, kao mladi socijalista, valjda na to misli Mrkonjić - napisala je Ivkovićeva juče na Tviteru.A Ružić, zbog koga je rat i počeo, nije hteo da doliva ulje na vatru. Na pitanje da li je tačno to za vilu i poslugu, te da li je očekivao da će priča o obrazovanju toliko da pogodi ljude iz SNS, Ružić je kazao:Ružić: Mrka je car- Želim svima srećnu Novu godinu i božićne praznike, a Mrka je car, 10 svetlosnih godina ispred svog vremena.Podsetimo, pošto je ministar policije i funkcioner SNS Nebojša Stefanović rekao da šef socijalista Ivica Dačić treba konačno da kaže da li je ovo što radi Ružić i njegov stav ili ne, počasni predsednik SPS Mrkonjić poručio je da je Ružić klasa za naprednjake.- Bane Ružić je izvanredan mladić, a ja ne komentarišem izjave nebitnih kvazipolitičara s političke scene Srbije. Bane je Sorbona za njih - kazao je Mrkonjić.

Trn u oku... Branko Ružić
Trn u oku... Branko Ružić

A socijalisti i naprednjaci, iako najveće stranke u vladajućoj koaliciji, koriste svaku priliku da se „ujedaju“. Tako je, pošto je premijer Aleksandar Vučić svečano otvorio Prokop, Mrkonjić poručio da on nikad ne bi išao na otvaranje nečega što su samo prekrečili.

Ko koga rušiIsti taj Mrkonjić se više puta svađao sa Zoranom Mihajlović zbog toga ko je više uradio u sektoru građevine... Ružić je u intervjuu za Kurir kazao da bi mogao da sruši Vučića da hoće, što su naprednjaci, očekivano, dočekali na nož.K. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track