SNS: Saša Janković je opsednut Aleksandrom Vučićem
Foto: Marina Lopičić

Odgovor naprednjaka

SNS: Saša Janković je opsednut Aleksandrom Vučićem

Politika -

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) danas u saopštenju pita predsedničkog kandidata Sašu Jankovića "kako živi sa 3.000 evra mesečno, koliko ga i danas plaćaju gradjani Srbije?" U saopštenju SNS naziva Jankovića "lažnim zaštitnikom građana, lažnim legalistom, dosovskim kandidatom i lažovom".

Prema stavu SNS, danas je "svima jasno" zašto je Janković "pravi predstavnik i predsednički kandidat Živkovića, Šutanovca, Kene i ostale bratije".

"Na svakom mestu pokazuje koliko je opsednut i koliko mrzi Vučića", ocenjuje SNS i napominje da Janković "ni danas nije pokazao bilo kakav politički stav, niti predstavio ijednu tačku svog programa razvijanja Srbije, jer program ni nema".

"Nije odgovorio ni kako je ubijen Predrag Gojković i odakle mu barutne čestice na rukama", dodaje SNS.U saopštenju SNS prigovara Jankoviću i da se "nije ogradio od svojih najbližih saradnika koji pozivaju na nerede, nasilje, linčovanje, makedonski i ukrajinski scenario, koji bi da vešaju na bandere i koji bi Vučiću metak u čelo".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 27.03.2014

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track