Prikaži najnovije vesti
SNS, Srpska napredna stranka, Foto Marina Lopičić
Jednoglasno

SNS: Svih 185 odbora podržalo kandidaturu Vučića

Politika 238

BEOGRAD - Svih 185 odbora Srpske napredne stranke na svojim sednicama dalo je jednoglasnu podršku kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, saopštila je večeras SNS.

SNS navodi da su danas širom Srbije održane sednice svih opštinskih i gradskih odbora.Nakon sednice Predsedništva, na kojoj je u utorak usvojen zaključak da Aleksandar Vučić bude predložen Glavnom odboru za predsedničkog kandidata SNS, danas su se 185 od ukupno 185 odbora, u cilju pripreme sutrašnje sednice Glavnog odbora, sastali i jednoglasno dali apsolutnu podršku kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije.

Foto: FoNet Foto: FoNet
"Poručujemo svim političkim protivnicima, stranim službama i mafijaško-kriminalnim strukturama da, koliko god novca i grčevitog truda ulagali u to da vide Srbiju na kolenima i da je vrate na ivicu propasti, u tome neće uspeti", navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, srpski naprednjaci će se još jače boriti za stabilnu, ekonomski jaku i uglednu Srbiju, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Sta mislite o kandidaturi Vucica i Nikolica

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir