SOCIJALISTI PODVILI REP: Vučiću, izvini, bićemo dobri!
Foto: Printscreen

SPS se nada da će ga SNS primiti u novu vladu

SOCIJALISTI PODVILI REP: Vučiću, izvini, bićemo dobri!

Politika -

Očekujem da ovo neće poremetiti odnose koji su u interesu Srbije, poručio Aleksandar Antić posle skandiranja „Vučiću, pederu“

BEOGRAD - Socijalisti, posle skandiranja „Vučiću, pederu“ na mitingu u Areni, juče su podvili rep i poručili da se ipak nadaju da to neće poremetiti njihove odnose.

To je za Kurir rekao zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić, koji je pokušao da spusti tenziju.

- Ogradili smo se od skandiranja, uputili izvinjenje Vučiću, a što se SPS tiče, sukob sa SNS de fakto ne postoji. Lično očekujem da to neće poremetiti odnose koji su strateške prirode i u interesu Srbije, a da li će uticati, zavisi od SNS - rekao je za Kurir Antić.Ipak, naprednjake je pogrdno skandiranje premijeru prilično pogodilo, pa je reagovao poslanik SNS Aleksandar Martinović, koji je zatražio od SPS da izabere na koju će stranu.- SPS treba da se odluči da li će da podržava politiku koju vodi Vlada Srbije ili želi da se vrati na politiku do 2012. godine. Hteli smo koaliciju koja će obezbediti političku stabilnost. Ono što ne razumemo jeste da je SPS jednom nogom u vladi, a drugom kritikuje većinu - poručio je on.Trubače je, podsetimo, ispred Arene doveo šef surduličkih socijalista Novica Tončev, koji tvrdi da je incident zloupotrebljen.- Radi se, zapravo, o višemesečnoj kampanji koja ima za cilj da se pokaže da su socijalisti Surdulice i ja lično protiv Vučića, što apsolutno nije tačno. U tu svrhu je upotrebljen i ovaj incident nekoliko neodgovornih pojedinaca. Ponavljam, premijer i Vlada Srbije, u kojoj je i SPS, imaju nepodeljenu podršku u ovom kraju Srbije - kazao je on.

(D. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track