ŠOK OTKRIĆE D.J. VUČIĆEVIĆEVA MRAČNA TAJNA Popović dokazao da je VUČIĆEV PAS Vučko bio i SOROŠEV PAS
Foto: Damir Dervisagic

KOPAO PO ĐUBRETU, I TO ZA SOROŠEVE PARE

ŠOK OTKRIĆE D.J. VUČIĆEVIĆEVA MRAČNA TAJNA Popović dokazao da je VUČIĆEV PAS Vučko bio i SOROŠEV PAS

Politika -

Džordž Soroš je najveće belosvetsko zlo, stoka bezrepa koja, aman-zaman, plaća NATO huligane i narkomane da uništavaju vaskoliko srpstvo, dakle Vučića. Tako danas misli, priča i piše Dragan J. Vučićević. Nije uvek tako bilo, navodi poznati publicista Predrag Popović!

Predrag Popović, bivši urednik Nacionala i Pravde, dokazao je da je Dragan J. Vučićević bio plaćenik belosvetskog lobiste Džordža Soroša!Pre dvadeset godina, kad to nije bilo popularno, DJV je bio strani plaćenik i to upravo Sorošev. U saradnji sa Sonjom Liht i njenim Fondom za otvoreno društvo u novembru 1997. štampao je magazin „Izlaz“, navodi Predrag Popović u tekstu "SOROŠEV PLAĆENIK Dragan J. Vučićević."

– „Izlaza“ ne bi bilo bez finansijske i tehničke pomoći dve neprofitne američke organizacije i Fonda za otvoreno društvo. Od nas za svoje pare nisu tražili dušu. Hvala im. Hvala na pomoći i mnogobrojnim „domaćim izdajnicima“ koji su verovali da postoji „Izlaz“ – napisao je DJV u uvodniku prvog broja svog debitantskog uredničko-izdavačkog projekta, navodi Popović u članku "SOROŠEV PLAĆENIK Dragan J. Vučićević."

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Hrabar i odlučan, DJV je ponosno istakao rešenost da se odupre pritiscima režima: „Već su nekima od nas čike u mantilima dolazile u kućnu vizitu. ’Dobronamerno’ su nas savetovali da odustanemo, ’da se ne bismo kajali’. Ipak, idemo dalje. Kad bi tek tako odustajali zbog nekih tako smrknutih tipova ova zemlja se ne bi razlikovala od Albanije iz vremena Envera Hodže.“

Od bosih nogu do Vučićeve kućice... Dragan J. Vučićević
Od bosih nogu do Vučićeve kućice... Dragan J. Vučićević

U tom zanosu Vučićević je napravio dobar magazin, podržan reklamama najjačih komitenata poput „Levisa“, „Vinstona“, „Verano Motorsa“, „Pol i Šarka“ i sličnih firmi. Pored nekoliko zanimljivih tema i intervjua sa Nebojšom Čovićem, Čedom Jovanovićem, poseban pečat ostavile su kolumne Cvijetina Milivojevića i Olje Bećković, navodi Popović u članku na svom blogu "SOROŠEV PLAĆENIK Dragan J. Vučićević."

Nažalost, u sebi svojstvenom maniru, DJV je preterao, objavio je „inventar kante za đubre porodice Drašković“ s istaknutim Daninim „ultra plus“ higijenskim uloškom, sve uz napomenu „zgužvan, neupotrebljen, komada 1“. Otkad je to videla Sonja Liht onoliko štuca dok priča. Šokirana, ukinula je apanažu DJ Vučićeviću i najurila ga iz ekipe Soroševih plaćenika.

SVE O MRAČNIM TAJNAMA DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA PROČITAJTE U TEKSTU SOROŠEV PLAĆENIK Dragan J. Vučićević

Vučićević je štampao samo jedan broj „Izlaza“, ali, na radost svih nepismenih naprednjaka, već četiri i po godine izdaje „Informer“. U svom dnevnom biltenu nemilosrdno proziva Soroša i svakom opozicionaru lepi etikete kakve je sam nekad s ponosom nosio. Iako se DJV transformisao u anti-soroševskom smeru, istovremeno je postao alter ego Aleksandra Vučića, koji danas od Srbije pravi zemlju goru od Albanije iz vremena Envera Hodže. Da ludilo bude potpuno, Vučića sada podržava i Sonja Liht. Zato nema izlaza, završava Popović.

(predragpopovic.wordpress.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track