ŠOKANTNE TVRDNJE ŠEŠELJA: Znam koje su srpske poslanice prostitutke!
Foto: Shutterstock, Marina Lopičić

Lider radikala iznenadio

ŠOKANTNE TVRDNJE ŠEŠELJA: Znam koje su srpske poslanice prostitutke!

Politika -

Neću da kažem imena, one će se same prepoznati, tvrdi lider Srpske radikalne stranke

BEOGRAD - Hapšenje nekoliko starleta u Tivtu zbog sumnje da su umešane u prostituciju i trgovinu drogom, među kojima su i dve političarke iz Crne Gore i Republike Srpske, zapalilo je ceo region i otvorilo priču o elitnoj prostituciji koja je iz hotela, privatnih vila i jahti dospela i do skupštinskih klupa i kabineta visokih državnih funkcionera.Lider radikala Vojislav Šešelj kaže da je sve ovo tačno i da su prostitucija i politika uvek išle nekako jedna uz drugu.- Ali zgranuo sam se kada sam se vratio iz Haga i video koliko ima prostitutki koje se predstavljaju kao političarke. Da se razumemo, nikog ne iznenađuje kada političare vezuju za devojke lakog morala, ali kada to rade žene koje se bave politikom na bilo kom nivou, to je već novina, čak i za mene. Evo, ako ćemo tako, ima njih na srpskoj političkoj sceni, pa i u srpskom parlamentu. A one će se same prepoznati. Nadam se da među njima nema radikalki, ali sam siguran da ih ima u svim drugim strankama - tvrdi Šešelj.Seks i politikaEma Đuhić, starleta koja je uhapšena u Crnoj Gori sa sedam i po grama kokaina i pod sumnjom da se bavila elitnom prostitucijom, za Kurir kaže da joj je Madam Željka Rolović najbolja prijateljica, a da se ona ne bavi najstarijim zanatom, već da je političarka.

KRILA KOKAIN U GAĆICAMA: Madam Željka i drugarice uhapšene dok su se ukrcavale na jahtu- Zašto ne pišete o eskort damama koje se kriju u političkim strankama u Srbiji?! To je javna tajna! One zadovoljavaju svoje šefove za novac ili za neku funkciju, a o tome se u javnosti ćuti! - tvrdi za Kurir Ema Đuhić i objašnjava da inače nema nijednu provokativnu fotografiju.- Godinama sam u politici, time volim da se bavim, nemam veze s prostitucijom - kaže ona.- Znate šta, ja sam od 15. godine bila član liberala, a onda sam prešla u DPS (Demokratsku partiju socijalista). Iako nisam na nekoj visokoj funkciji u stranci, ja sam političarka. Završila sam fakultet i bavim se politikom, pomažem kolegama u stranci.

AFERA KOKAIN Starleta Ema: Ako progovorim o seksu s političarima, trešće se Srbija i Crna Gora!Na pitanje kako to da je koristila kokain, kaže: - Nisam nikakav diler, kokain je bio za moje potrebe.- Možda sam nekad bila u društvu starleti, ali ja ne znam ni Soraju, ni Tijanu Ajfon, Staniju, ne želim da me sa njima povezuju - kaže Đuhićeva.Ona se osvrnula i na prijateljstvo sa madam Željkom Rolović, u čijem je društvu na jahti uhapšena. Podsetimo, Rolovićeva je hapšena prošle godine u akciji „Lutka“, a priznala je da je makro kada se sa tužilaštvom nagodila oko presude.

EMA UHAPŠENA SA MADAM ŽELJKOM: Kokain sam za sebe krila u gaćicama- Željka Rolović je moja najbolja drugarica već pet godina, ona je dobar čovek, mnogo dobar drug, ona je deo moje porodice - navela je mlada političarka i dodala:- Da sam kriva, da dilujem, bila bih iza rešetaka. Ima loših komentara na portalima, ovo mi je na neki način uništilo život. Imam posao, nisam ostala bez njega. Roditelji su šokirani što se svašta pisalo, ali proći će i to. Oni mi veruju, kakva god da sam, njihova sam - zaključila je Ema.Dolaze u SkupštinuJelena Maćić, šminkerka, kaže da možemo uskoro da očekujemo prostitutke i u parlamentu.- U zemlji u kojoj ne postoji elita, ne može da postoji ni elitna prostitucija. To je samo posledica politike ove zemlje u poslednjih 25 godina. Prostitucija bi trebalo da se legalizuje jer bi to raščistilo instituciju. Ukoliko se bude legalizovala, rešiće se pitanje žena. Sve te prostitutke, koje prvenstveno nisu elitne, promovišu se kroz medije, novine, televiziju, rijaliti programe, tako da nemamo prava da se bunimo. Ako je narodu prihvatljivo da svaki dan gleda i voli prostitutke, onda je normalno da sledeći korak bude ulazak prostitutki u parlament, u institucije, u društvena preduzeća - kaže Maćićeva.Vesna Dedić, spisateljica i novinarka, kaže da su u Srbiji privilegovani pogrešni ljudi.- Problem je što se daje šansa onima koji mogu da urade ono što može svako. U životu je najlakše skinuti se, a najteže je završiti fakultet i napraviti karijeru na pošten način. Privilegovani su pogrešni. Treba da se vratimo 10 godina unazad i da vidimo ko je prvi počeo da pridaje na značaju starletama - rekla je Vesna Dedić.

Državni posao Ona je operativac funkcionera NISAM STARLETA, VEĆ ŠEF KABINETA Ne znam zašto nas stavljate u isti koš sa prostitutkama i starletama?! Završile smo fakultete, članice smo jedne od vodećih političkih stranka već godinama i ne vidim ništa čudno u tome što sada radimo u državnoj službi. A to što se lepo oblačimo i volimo luksuz, to je naša privatna stvar.Ovo je izjavila jedna od devojaka koje rade u kabinetima visokih državnih funkcionera u Srbiji. Prelepa plavuša sa punjenom gornjom usnom i silikonima u grudima u zadnjici, besprekorno „zategnuta“ u skupocenoj garderobi, kaže da nije ništa čudno što je glavni operativac jednom poznatom političaru.- Ugovaram sastanke, dočekujem i ispraćam goste. Ja sam šef kabineta. Često ostajem i van radnog vremena, a šta posle radim, to je moja stvar - ispričala nam je devojka za koju se priča da se upravo bavi prostitucijom.

Ko je uhapšeni Marko LušićVODITELJ NA JAHTI SA STARLETAMA

Zagrepčanin Marko Lušić, bivši TV voditelj i producent, priveden je u sredu u marini u Tivtu zajedno sa četiri starlete.Kako pišu mediji u Hrvatskoj, Lušić, po struci ekonomista, okušao se kao voditelj RTL, a slavu je stekao u poznatom šouu „Večera za pet“. Kasnije se okušao i kao voditelj „Velikog brata“ i talent šoua „Hrvatska traži zvezdu“. Marko je nakon toga pokušao da se oproba i u samostalnoj produkciji, ali pošto mu to nije pošlo za rukom, osnovao je, zajedno sa ocem i još jednim partnerom, fabriku za preradu mesa i divljači. Bivša TV zvezda objasnio je policajcima kako se obreo u društvu ovih uglednih dama, ali za medije nije bio dostupan.

ProstitucijaMehanizam „rada“Nakon hapšenja u decembru 2014, u Srbiji je razotkriven mehanizam rada elitnih prostitutki i njihovih makroaTada je uhapšen Mihajlo M., kod koga su pronađene „poslovne knjige“ i evidencija devojaka koje su sa njim bile u biznisuMakro nije zapisivao imena i prezimena žena i klijenata, ali kada su pregledani i upoređeni podaci sa laptopa, 16 mobilnih sa „zlatnim karticama“ i iz njegove dokumentacije, kockice su se poklopileTada je otkriveno da su usluge devojaka plaćali brojni političari, sportisti i fudbaleri, koji su izdvajali basnoslovne sume da osiguraju diskreciju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track