SPADAJU IM PANTALONE: Političari se stesali u kampanji

Šta će im bolji trening

SPADAJU IM PANTALONE: Političari se stesali u kampanji

Politika -

Pojedini stranački funkcioneri imali su bar neku vajdu od predizbornih aktivnosti - doveli su liniju u red

BEOGRAD - Predizborni stres i nerviranje uticali su i na liniju naših političara, koji su se bukvalno istopili. Doduše, neki su se uoči ulaska u izbornu trku bacili na dijetu, poput socijaliste Aleksandra Antića, koji je uveo poseban režim ishrane, ali ni toga se baš ne pridržava jer, kako tvrdi, od jurnjave zaboravi da jede.

- Kampanja za koju su se socijalisti odlučili svakako iziskuje i ozbiljnu fizičku aktivnost. Svakodnevno smo u nekoliko gradova s građanima, u direktnoj komunikaciji s njima. Ne želim da kukam, jer sam takav posao izabrao, ali ponekad po ceo dan zaboravim da jedem, a često nemam ni vremena. Što se tiče kilograma, i nezavisno od kampanje vodio sam računa o tome, ali svakako da ovakav tempo i neredovna ishrana utiču i na dodatno gubljenje kilograma - rekao je Antić.

Potpredsednik SPS Branko Ružić tvrdi da i ne primećuje da se malo stesao.

- Uglavnom vodim računa i trudim se da što redovnije imam zdrave obroke. Nemam želju ni da preterano smršam, a naročito ne da dobijem koji kilogram, ali od ovolike dinamike to i nije moguće - rekao je Ružić.

Lider Levice Srbije Borko Stefanović kaže da su mu stvari sada velike.

- Kako vama izgleda, da li sam smršao? Naravno da jesam, odjednom su mi dosta veće i košulje i pantalone. Ali dobro, to je normalno u kampanji. Da nisam smršao, značilo bi da nešto ne radim kako treba. Čini mi se da čak i Ivica Dačić sada deluje bolje nego pre. Uglavnom jedem nešto na brzinu, a i dosta vremena provodim u kolima - rekao je Stefanović.

Predsednik SDPS Rasim Ljajić kaže da ne gubi kilograme tokom kampanje.- Ova kampanja je više uticala na moje nerve nego na kilograme, iako sam izgubio dva i po kila - kratko je poručio Ljajić.

Među političarima koji su doterali liniju su i potpredsednice SPS i SNS Slavica Đukić Dejanović i Maja Gojković, kao i aktuelna ministarka bez portfelja Jadranka Joksimović. Njihove komentare nismo dobili do zaključenja ovog broja.

FitSOCIJALISTI PROBUŠILI KAŠIKUTokom prošle godine lider SPS Ivica Dačić i njegovi politički saborci bacili su se na dijetu. Primetno je bilo da su kilograme, osim Dačića, drastično izgubili i njegov zamenik Aleksandar Antić, Dušan Bajatović, Slavica Đukić Dejanović, ali i Milutin Mrkonjić, koji je izjavio da je „smršao od seksa“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track