STEFANOVIĆ: Nije mi ni nuđeno mesto premijera
Foto: Tanjug/sava Radovanović

Dan posle pobede Vučića

STEFANOVIĆ: Nije mi ni nuđeno mesto premijera

Politika -

BEOGRAD - Član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da još nije doneta odluka o tome ko će biti premijer Srbije i da je to sada u rukama izabranog predsednika.

"To će biti predmet razgovora u stranci i na svim drugim nivoima u narednim nedeljama. Mislim da je Aleksandar Vučić rekao da će to biti u naredna dva meseca, da će se donositi takva odluka. Ima vremena za to, vlada funkcioniše i radi svoj posao", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

(UŽIVO) DAN POSLE IZBORA, NAJNOVIJI PODACI RIK: Vučić osvojio 55,1 odsto glasova

Upitan da li bi prihvatio mesto premijera, Stefanović je rekao da mu to mesto nije ni nuđeno, i da sebe ne vidi na tom mestu. On je rekao da nije ni vreme da ostavi mesto ministra unutrašnjih poslova, jer treba mnogo toga da se uradi.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

"Nisam se rodio u fotelji, niti ću u njoj umreti. Biću na funkciji dok sam potreban. Spreman sam da radim, to je važno za svakog čoveka koji hoće da se prihvati javne funkcije", Stefanović.

Na pitanje da li će premijer biti neko iz stranke ili nestranačka ličnost, Stefanović je rekao da nije doneta odluka o tome, i da su se bavili predizbornom kampanjom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track