STEFANOVIĆ PONOVO ZLOUPOTREBLJAVA FUNKCIJU: Ministar policije pridružio se hajci na Olju Kovačević!
Foto: Nebojša Mandić

Noćna konferencija za novinare

STEFANOVIĆ PONOVO ZLOUPOTREBLJAVA FUNKCIJU: Ministar policije pridružio se hajci na Olju Kovačević!

Politika -

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović večeras se pridružio hajci na autorku i urednicu RTS Oliveru Kovačević. Stefanović je ponovo zloupotrebio svoj položaj zarad političkih interesa i iskoristio konferenciju, koju je zakazao kao ministar, za napad na novinara.On je na noćnoj konferenciji za medije, na kojoj je najavio povlačenje sramnih krivičnih prijava protiv vlasnika Kurira Aleksandra Rodića i glavnog urednika Milana Lađevića, nastavio s opštom hajkom na Oliveru Kovačević, u koju su se uključili najviši državni funkcioneri, a koju predvode SNS i Aleksandar Vulin!

Stefanović je opet, u nedostatku bilo kog argumenta, potegao pitanje plate Olivere Kovačević, dokazujući da ne postoji ništa što bi moglo da opravda pitanje Kovačevićeve o tome zašto policija nije saslušala Pink i Informer zbog uznemiravanja javnosti i podizanaja panike.

"Mi možda nećemo saznati nikada kolika je plata novinara poput Olivere Kovačević, ali mi imamo pravo da pitamo i to pravo niko ne može da nam uzme. Sloboda mišljenja ne važi samo za jednu stranu", pravdao se Stefanović.Na pitanje novinara da li je pritisak na medije to što traži da Olivera Kovačević saopšti kolika joj je plata i šta je to ona izjavila kad je on proziva na konferenciji za novinare, Stefanović je rekao da ima #pravo da pita za platu nekog ko je dobija iz budžeta"...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track