Stefanović: Radimo na otkrivanju adrese sa koje su stigle pretnje Vučiću
Foto: Pt

Vanredna konferencija

Stefanović: Radimo na otkrivanju adrese sa koje su stigle pretnje Vučiću

Politika -
Ministar policije je, na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da MUP sve pretnje ozbiljno shvata i analizira i da će brzina kojom će se saznati detalji o pretnji "Crne ruke" zavisiti od toga kako bude radila policija te države

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas, povodom pretnji koje je organizacija "Crna ruka" uputila premijeru Aleksandru Vučiću, da je policijsko odeljenje za visokotehnološki kriminal otkrilo jednu od zemalja odakle su te pretnje upućene i sa policijom te države radi na otkrivanju IP adrese sa koje su upućene.

Stefanović je, na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da MUP sve pretnje ozbiljno shvata i analizira i da će brzina kojom će se saznati detalji o pretnji "Crne ruke" zavisiti od toga kako bude radila policija te države.

Povodom protesta radikala, koji su godišnjicu bombardovanja SRJ obeležili paljenjem zastava Sjedinjenih Američkih Država, NATO-a, Kosova i Evropske unije, u Vladi Srbije održana je vanredna konferencija.

Stefanović i ministar rada Aleksandar Vulin smatraju da su radikali grubo prekršili javni red i mir. Oni su istakli da, iako su mnogi želeli sukob policije i radikala, policija nije htela da se bavi politikanstvom.

(Fonet/N1)

http://www.youtube.com/watch?v=34gXXkuVKmk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track