(KURIR TV) STEFANOVIĆ: JEDNOGLASNA ODLUKA PREDSEDNIŠTVA SNS: Vučić za predsednika!
Foto: Dragana Udovičić

Završena sednica Predsedništva SNS

(KURIR TV) STEFANOVIĆ: JEDNOGLASNA ODLUKA PREDSEDNIŠTVA SNS: Vučić za predsednika!

Politika -

BEOGRAD - Sednica predsedništava SNS u sedištu te stranke upravo je završena. Kako nezvanično saznajemo lider naprednjaka i premijer Aleksandar Vučić biće kandidat SNS za predsednika Srbije.

Očekuje se da će lider naprednjaka i premijer Aleksandar Vučić tokom dana saopštiti tu odluku.

VANREDNE VESTI KURIR TV: Vučić kandidat za predsednika Srbije

Članovi SNS kažu za Kurir da je Vučić emotivno podneo odluku.- Bio je sve vreme miran, hladan, ali je skoro zaplakao, osetilo se da ima knedlu u grlu, kada je govorio o onome što je urađeno u premijerskom mandatu - otkriva izvor Kurira! Dodaje da je bio iznenađen što je sve jednoglasno odlučeno.

POGLEDAJTE BIOGRAFIJU ALEKSANDRA VUČIĆA

Članovi vrha SNS posle sednice nisu hteli da daju izjave, ali je funkcioner SNS Nebojša Stefanović samo u prolazu rekao: Vučić, jednoglasno!

Lider naprednjaka Aleksandra Vučić rekao je novinarima da će o zaključcima sednice biti obavešteni preciznim saopštenjem."Ja sam uvek fer i odgovaram na svako vaše pitanje, ali bih vas sada zamolio da sačekate saopštenje", rekao je Vučić.

Prethodno je i potpredsednik SNS Marko Djurić rekao novinarima da će biti izdato saopštenje. Sednica predsedništva koja je trajala oko sat vremena, održana je iza zatvorenih vrata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja