Stefanović: Vučić se izvinio i - tačka!
Foto: Dado Đilas

Završena priča o Milenku Jovanovu

Stefanović: Vučić se izvinio i - tačka!

Politika -

BEOGRAD - Član Predsedništva SNS i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je izvinjenjem premijera i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, zbog izjave potpredsednika naprednjaka Milenka Jovanova, stavljena tačka na tu priču.

"Svi su čuli i videli izjavu Aleksandra Vučića o tome. Ja nemam šta da dodam na to. Ta izjava govori dovoljno o svemu", rekao je Stefanović novinarima, odgovarajući na pitanje da li Ministarstvo unutrašnjih poslova ima neke informacije o optužbama Jovanova da supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša, kontroliše narko tržište Srbije.

(KURIR TV) VUČIĆ: Udrite na mene gospodo, a ne na porodicu! Koliko gadosti ste izrekli o njima!

- Nema potrebe da ponavljam ono što je Vučić već rekao, istakao je Stefanović.Odgovarajući na pitanje da li će Jovanov biti pozvan na informativni razgovor povodom tvrdnji koje je izneo, Stefanović je ponovio da je potpuno jasno za sve građane ono što je rekao Vučić, te da ne bi ulazio u svaki detalj te izjave.

"Premijer se izvinio zbog takve izjave, iako je on nije dao", kaže Stefanović. Istakao je da ga niko od novinara nikad nije pitao da li će na informativni razgovor biti pozvani Saša Janković, Jeremić i svi ostali koji, podseća, o premijeru govore sve najgore.

Kako je dodao, njima je valjda dozvoljeno da ljude nazivaju kriminalcima, lopovima i ubicama i da to govore o Vučiću i o ljudima iz SNS, ali kad neko iz SNS-a napravi grešku onda ga treba izložiti medijskoj harangi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 21.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track