SUPRUGA TOMISLAVA NIKOLIĆA HITNO PRIMLJENA NA VMA: Dragica prevezena u bolnicu!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

SAZNAJEMO

SUPRUGA TOMISLAVA NIKOLIĆA HITNO PRIMLJENA NA VMA: Dragica prevezena u bolnicu!

Politika -

Dragica Nikolić, supruga odlazećeg predsednika Tomislava Nikolića, hitno je primljena na Vojnomedicinsku akademiju zbog zdravstvenih problema, saznaje Kurir. Međutim skandalozno je to da prvoj dami nije odmah pružena adekvatna lekarska terapija...

Kako saznajemo, aktuelna prva dama je hospitalizovana zbog problema s bubrezima.- Predsednikova supruga je primljena na VMA pre dva dana, ali to se drži u tajnosti. Ona se žali na tegobe s bubrezima. Njeno loše zdravstveno stanje je posledica nagomilanog stresa zbog napisa o navodnim malverzacijama u radu njene fondacije - objašnjava sagovornik Kurira sa VMA koji je dobro upoznat s detaljima zdravstvenog stanja Dragice Nikolić.Kako saznajemo, problem predstavlja i to što za zdravstvene tegobe koje muče Dragicu Nikolić na VMA nemaju adekvatnu terapiju.- Na VMA odavno postoji problem s manjkom lekova i neophodnih medicinskih sredstava. Situacija s lekovima je katastrofalna. U magacinima nema ni potrošnog materijala, pa lekari i medicinsko osoblje nemaju sa čim da rade da bi zbrinuli pacijente. U najgoroj situaciji su najteži bolesnici, a nema čak ni penicilina - kaže izvor Kurira. Tomislav Nikolić je u izjavi za Kurir potvrdio da mu je supruga završila u bolnici:- U četvrtak je Dragica izbacivala pesak iz bubrega i zbog toga je bila kod lekara, a Uskrs smo proslavili svi zajedno kod kuće.Podsetimo, mediji su poslednjih dana pisali o tome da inspektori proveravaju poslovanje humanitarne fondacije Dragice Nikolić, odnosno kako su se kretali tokovi novca koji su ulazili i izlazili iz nje. MUP Srbije je demantovao da policija ispituje finansijske trasakcije u Fondaciji Dragice Nikolić.Predsednik Nikolić nedavno je izjavio da je rad fondacije čist kao suza.

RealnostNISU IMALI NI ZAVOJEO problemima zbog nestašice lekova pisalo se i ranije. Tako su mediji prošle godine izveštavali da ova, nekada elitna medicinska ustanova nema čak ni najosnovniji potrošni medicinski materijal, poput zavoja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track