ŠUTANOVAC MAŽNJAVA PENZIONERE KRKOBABIĆU: Predsednik demokrata pravi novi PUPS!
Foto: Marina Lopičić

Pojačava redove

ŠUTANOVAC MAŽNJAVA PENZIONERE KRKOBABIĆU: Predsednik demokrata pravi novi PUPS!

Politika -

Sveže izabrani predsednik DS Dragan Šutanovac postaće ozbiljna konkurencija PUPS i Milanu Krkobabiću! Naime, kako saznajemo, Šutanovac je nedavno uputio poziv svim oficirima iz redova Ministarstva odbrane koji će uskoro biti penzionisani da mu se pridruže.

Iako je od izbora za predsednika DS prošlo tek nekoliko dana, novoizabrani lider demokrata odlučio je da od samog starta unese novine u rad i organizaciju stranke. U to ime on je pokrenuo i otpočeo razgovore s generalima koji će uskoro otići u penziju, jer su na spisku Ministarstva odbrane za penzionisanje, a kako Kurir saznaje, oni bi trebalo u velikoj meri da pruže podršku svom nekadašnjem šefu.

Osipa mu se članstvo... Milan Krkobabić
Osipa mu se članstvo... Milan Krkobabić

Šutanovac je potvrdio naša saznanja i rekao da nije kontaktirao sa aktivnim oficirima, ali da jeste sa onima koji su u penziji.- Ni sa kim od aktivnih oficira nisam kontaktirao, niti planiram. Svakako bih voleo da ljudi s kojima sam radio i za koje znam da sa mnom dele iste vrednosti dođu u DS. U stalnom sam kontaktu s visokim oficirima Vojske Srbije koji su u penziji, neki su bili i na unutarstranačkoj debati. Voleo bih da se i oni angažuju jer njihovo iskustvo može mnogo da pomogne u sektoru odbrane i bezbednosti - rekao je Šutanovac, koji je bio na čelu Ministarstva odbrane.Podsetimo, na skupštini DS izabrani su i Šutanovčevi najbliži saradnici. Funkciju potpredsednika obavljaće Branislav Lečić, Nada Kolundžija, Tamara Tripić, Jovan Marković i Igor Salak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track