ŠUTANOVAC NAPADNUT ZBOG PAŠNJAKA: Umalo tuča sa ljudima koji šišaju ovce!

Incident

ŠUTANOVAC NAPADNUT ZBOG PAŠNJAKA: Umalo tuča sa ljudima koji šišaju ovce!

Politika -
Kada je Šutanovac ustao od stola i krenuo da izlazi iz kafića, prišla su mu tri mladića, od kojih ga je jedan upitao da mu proda "deo pašnjaka da nahrani svoje ovce?"

BEOGRAD - Poslanik Demokratske stranke Dragan Šutanovac napadnut u jednom beogradskom kafiću zbog "pašnjaka". Šutanovac, kome preti kazna zbog neprijavljivanja stana u luksuznoj zgradi koju je izgradio u Skerlićevoj ulici na vračaru, za vikend je ispred svoje zgrade u kafiću pio piće sa svojim prijateljima.

Upravo je plac na kome je nikla zgrada bio povod za provokaciju jer je, iako u strogom centru grada u katastru bio zaveden kao "pašnjak".

Kada je Šutanovac ustao od stola i krenuo da izlazi iz kafića, prišla su mu tri mladića, od kojih ga je jedan upitao da mu proda "deo pašnjaka da nahrani svoje ovce?".Mladić nije bivšem ministru delovao baš kao čobanin, te mu je on dogovorio "Jel ti to mene zajebavaš? To što imaš lepo našpricane mišiće mene nimalo ne plaši" - prepričava očevidac i dodaje da je malo falilo da dođe do fizičkog obračuna.

Takođe kaže da je Šutanovac pokazao da nije džabe bio minitar odbrane , te je mladiću rekao da, ako treba da reše ovaj problem, dođe sutra kada će biti tu i "ljudi koji šišaju ovce"!- Mladić je prihvatio izazov, obećao je da će se pojaviti sa prijateljima i dobacio da će Šutanovac proći kao Čedomir Jovanović kog su navijači pretukli u Mađarskoj, a zatim odjurio u svom "mercedesu" - objašnjava sagovornik za Alo.Šutanovac se nakon incidenta uputio direktno u policijsku stanicu, gde je prijavio mladiće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track