ŠUTNUTA: Bahata Ivana najurena iz Dunav osiguranja!
Foto: Facebook

Funkcionerka socijalista dobila otkaz

ŠUTNUTA: Bahata Ivana najurena iz Dunav osiguranja!

Politika -

Ivana Petrović, koja se na poslu ponašala kao holivudska zvezda, konačno puštena niz vodu. Mnogima u firmi laknulo, otkriva izvor Kurira

Ivana Petrović, funkcionerka SPS i bivša direktorka marketinga u „Dunav osiguranju“, dobila je šut kartu iz ove kompanije, saznaje Kurir!

Odmara se... Ivana na Maldivima
Odmara se... Ivana na Maldivima

Izvor blizak Petrovićevoj kaže da joj je posle burnog perioda u ovoj firmi, gde se ponašala poput holivudske zvezde, nedavno ipak uručen otkaz. Podsetimo, čelnici „Dunava“ su i ranije pokušali da je otpuste, ali je ona uspevala da opstane.Svi jedva čekali- Ona je dugo vremena primala čak 240.000 dinara, ali sada je tome kraj. Mnogi zaposleni jedva su dočekali da joj vide leđa. Pravila je svakojake scene, žestila se i terala sve po svom, ali sada je i tome došao kraj. Mnogima je laknulo kad je dobila otkaz - kaže izvor Kurira.

Naša ekipa pokušala je da dobije komentar Petrovićeve, ali ona nije odgovorila na pitanja koja smo joj poslali.Inače, kako koja izborna kampanja krene, socijalisti već po oprobanom receptu gledaju da Petrovićevu sklone po strani kako ne bi pravila skandale. Tako je prošle godine pred parlamentarne izbore otišla na jedno ekskluzivno putovanje, a slučajno ili ne, i sada se, dok je kampanja za šefa države u punom jeku, Petrovićeva otisnula u toplije krajeve. Odabrala je još jednu egzotičnu destinaciju, a na osnovu fotografija sa njenog profila na Fejsbuku vidi se da s partnerom uživa na Maldivima.

Fajt s DijanomPored skandala u „Dunavu“, Ivana Petrović ostala je upamćena i po raznim ekscesima unutar SPS. Mnogi funkcioneri ove partije, uključujući i Ivicu Dačića, nervirali su se zbog njenog ponašanja, između ostalog jer je nekoliko puta na sastanke dovlačila svoje belo kuče. Ostao je upamćen i njen fizički okršaj s Dijanom Vukomanović u prostorijama stranke.

Mala od skandalaUŽIVA U LUKSUZUIvana Petrović poznata je po tome da vodi luksuzan život. Osim skupih i brendiranih krpica, ona u svom vlasništvu ima i crveni „mercedes“ od 60.000 evra, stan u Beogradu, za koji je iskeširala više od sto hiljada evra, vozila je jahtu, a poseduje i dozvolu za oružje. Krajem prošle godine bila je saslušana jer je navodno jednom policajcu pretila smrću.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track