TAČIJEVI MEDIJI NAPALI KURIR: Po svaku cenu hoće da spreče izveštavanje o teroru nad Srbima
Foto: Fonet/AP

Prljava kampanja prištinskog Zerija

TAČIJEVI MEDIJI NAPALI KURIR: Po svaku cenu hoće da spreče izveštavanje o teroru nad Srbima

Politika -

Arbana Ksarra, glavna urednica Tačijevog Zerija, bezočno je napala srpski Kurir zbog pisanja o jedinoj srpskoj porodici ocu Nenadu koji sa suprugom i četvoricom sinova živi u južnoj Mitrovici u albanskom okruženju, kao i kako žive Srbi na Kosovu i Metohiji koji se plaše da zaspu jer samo varnica fali da sve kuliminira.

Naime, Tačijeva urednica uputila je otvoreno pismo međunarodnoj zajednici na Kosovu i Metohiji, kancelariji EU u Prištini, u kome osuđuje pisanje Kurira i ostalih srpskih medija povodom stanja na Kosovu i od njih traži reakciju.

Ksarra je u svom pismo otvoreno napala Kurir i medije u Srbiji optuživši ih da su: " započeli kampanju propagande uz fotomontaže, s ciljem destabilizacije situacije na Kosovu i sejanje straha kod srpske zajednice".

U tom napadu pridruzio se i Centar za evroatlanske studije (CEAS) koji je preneo Ksarrino pismo.

OVAKO ŽIVE SRBI NA KOSOVU: Plašimo se čak i da zaspimo! Samo varnica fali da sve kulminira

Ksarru je očigledno zabolela istina o teroru i strahu, koji Srbi proživljavaju svakodnevno na Kosovu i Metohiji, a o čemu izveštavaju svi srpski mediji još od 1999. Kako bi sprečila po svaku cenu da se piše o tome šta srpski narod tamo dole proživljava, Arbana Ksarra, glodur Zerija napala je po Tačijevom nalogu medije u Srbiji sa željom da ih po svaku cenu cenzuriše i spreči u pisanju istine o njihovoj patnji.

(EPK)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Zid u Mitrovici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track