TIHUJE: Bojan Pajtić piše knjige i beži od kolega
Foto: Dado Đilas

Bivšem lideru DS dosta politike

TIHUJE: Bojan Pajtić piše knjige i beži od kolega

Politika -

On i dalje drži njihov mandat u parlamentu i nema nameru da ga vrati, niti da menja poslanički klub

Bivši predsednik DS Bojan Pajtić potpuno se povukao iz stranačkog i političkog života i bacio se na pisanje knjiga. Kako Kurir saznaje, Pajtić je posle poraza na stranačkim izborima prekinuo gotovo svaku komunikaciju sa novim rukovodstvom DS i potpuno se posvetio profesuri na Pravnom fakultetu u Novom Sadu.

- Pajtić retko dolazi i u stranačku centralu i u Skupštinu Srbije, gde je i dalje poslanik. Zaokupljen je pisanjem, jer uveliko sprema novi udžbenik. Skroz se distancirao od svih, tako da komunikacije sa strankom gotovo i nema. Međutim, on i dalje drži njihov mandat u parlamentu i nema nameru da ga vrati, niti da menja poslanički klub - otkriva naš sagovornik iz Pajtićevog okruženja.Dojučerašnji lider demokrata potvrdio je za Kurir da je iskoračio iz politike i da se bavi pisanjem.- Pišem udžbenik sa svojim docentima. Dalji planovi su mi vezani za završavanje udžbenika i naučni rad. Ne dajem više nikakve političke izjave.

Oblast mog interesovanja je obligaciono pravo, što i predajem na Pravnom fakultetu u Novom Sadu - izjavio je Pajtić, koji je 2008. na ovom fakultetu odbranio doktorsku disertaciju na temu „Bračni imovinski ugovor“.I. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track