TRAŽI OPROST: Grešnica iz SNS posle seks-afere okrenula se veri!
Foto: Facebook, Seks, Seks Skandal

Funkcionerka iz Grocke Jasmina Jaca Mandić

TRAŽI OPROST: Grešnica iz SNS posle seks-afere okrenula se veri!

Politika -

Nakon što se spanđala sa oženjenim čovekom, s kojim je razmenjivala vrele poruke, Jasmina Jaca Mandić postala koordinatorka za verske zajednice

Nekadašnja zamenica predsednika opštine Grocka Jasmina Mandić rešila je da okaje grehe!

Nakon burne seks-afere, u kojoj je na videlo isplivala njena masna prepiska s navodnim ljubavnikom, ova političarka odlučila je da očisti svoje grešne misli. Da bi u tome uspela, zauzela je ni manje ni više nego mesto koordinatorke za verske zajednice!Mandićeva je, nakon formiranja skupštinske većine u Grockoj, gde je apsolutnu pobedu izvojevao SNS, postavljena za člana Veća zaduženog za oblast informisanja i koordinaciju s verskim zajednicama.Izvisila za mesto poslanikaNa taj način funkcionerka SNS će u produhovljenom društvu moći da okaje grehe svoje posrnule mašte, a neće joj ni biti teško ako se ima u vidu njen ortački odnos sa sveštenikom s kojim je ćaskala tokom jedne svečanosti u Grockoj, kada se on bez blama zagledao u njene butkice.Inače, ona je pred parlamentarne izbore trebalo da se nađe na listi za narodne poslanike u ime SNS, ali vrela prepiska i ljubavisanje preko Fejsbuka koštali su je te pozicije.Podsetimo, na internetu je tada objavljena „vlažna“ prepiska u kojoj Jasmina Jaca Mandić i izvesni Marković, za kog se po porukama moglo zaključiti da je oženjen, razmenjuju erotske rečenice i ugovaraju „dejt“ za seks.Vlažni snovi- Sanjala sam te mnogo dobro. Da smo bili negde na planini tri dana i toliko smo imali seksa, ja više ne znam gde. I u sobi, i u kupatilu, bazenu, sauni, pa na kraju i u snegu, e to je tek bio doživljaj. Ludilo, probudila sam se, u goloj vodi sam bila - napisala mu je ona, na šta joj je on odgovorio da će ići negde za vikend kad ona postane poslanik.- Valja malo pauzirati, biće veća čežnja - odgovorio joj je.Ona je za Kurir tada tvrdila da joj je sve to namešteno. Mandićeva do zaključenja broja nije odgovorila na Kurirova pitanja koja su njena zaduženja na toj poziciji, kako koordinira sa verskim zajednicama i po kom osnovu je baš ona zadužena za tu oblast. Iz opštine Grocka takođe nisu odgovorili na prosleđena pitanja.

Vrući čet... Proslavila je seks-prepiska
Vrući čet... Proslavila je seks-prepiska

Džet-set skupštinaRIKI LUGONJIĆ ODBORNIKNa izbornoj listi SNS za kandidata za odbornika Skupštine opštine Grocka našao se i poznati narodni pevač Risto Riki Lugonjić. On se pozicionirao na sredini naprednjačke liste, pa je od ukupno 35 kandidata zauzeo sedamnaesto mesto. U polju zanimanje stoji mu - estradni umetnik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track