PREMIJERNO NA IZBORIMA: Vuk Jeremić prvi put na sudu glasača! PRATITE VEČERAS SAMO NA KURIRU!
Foto: Reuters

ČITAOCI KURIRA BIRAJU PREDSEDNIKA

PREMIJERNO NA IZBORIMA: Vuk Jeremić prvi put na sudu glasača! PRATITE VEČERAS SAMO NA KURIRU!

Politika -

Akcija Kurira u kojoj naši čitaoci i posetioci sajta glasaju za novog predsednika Srbije dobija nezapamćene razmere! Samo u prva tri dana glasanja za predsedničke kandidate, našu fejsbuk stranicu www.facebook/kuririnfo posetilo je tri miliona ljudi!

Danas cete biti u prilici da glasate za kandidate u četvrtfinalnoj Grupi D, koju sačinjavaju Vuk Jeremić, Boris Tadić, Rasim Ljajić i Miroslava Milenović. Podsetimo, plasman u polufinale su prethodnih dana izborili Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić, Vojislav Šešelj, Saša Radulović, Boško Obradović i Ivica Dačić.

Večerašnje glasanje biće prvi test za nezvanično najjačeg kandidata opozicije na predstojećim izborima Vuka Jeremića. Bivši šef srpske diplomatije, koji je nedavno u poslednjem krugu glasanja izgubio trku za mesto generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, večeras će od 19 do 23 sata biti prted sudom glasača zajedno s nekadašnjim šefom u DS Tadićem, ministrom u Vladi Ljajićem i doskorašnjom članicom Saveta za borbu protiv korupcije Milenovićevom.

Iako se još nije zvanično oglašavao o eventualnoj predsedničkoj kandidaturi, Vuk Jeremić već nedeljama je u centru pažnje srpske javnosti kao neko kome se daju najveće šanse kao predstavniku opozicije. Glasanje na fejsbuk stranici Kurira biće najbolji pokazatelj koliki je zapravo Jeremićev rejting, budući da sa jednog profila naši posetioci mogu da daju samo jedan glas.

ČITAOCI KURIRA BIRAJU PREDSEDNIKA SRBIJE: Danas glasate za Jeremića, Tadića, Ljajića i Miroslavu

NAPOMENA: U prethodna tri dana, koje je pratilo tri miliona ljudi, primetili smo da su neki od vas pokušali da glasaju više od jednog puta, pa vam skrećemo pažnju da jednim klikom dajete glas svom favoritu. Ukoliko ponovo kliknete na vašeg kandidata, time samo poništavate svoj prethodni glas.

ŠEŠELJ RASTURIO SVE DAČIĆ DOBIO ČEDU U FOTO-FINIŠU Šokantni rezultati KURIROVIH predsedničkih izbora

VUČIČ I RADULOVIĆ U DRUGOM KRUGU PREDSEDNIČKIH IZBORA: Počelo KURIROVO glasanje za lidera Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track