TRILOGIJA U NAJAVI Šešelj: Tomu da glumi Šojić, a Dačića Đoša!
Foto: Aleksandar Pavlović, Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Šef radikala o filmu o svom životu

TRILOGIJA U NAJAVI Šešelj: Tomu da glumi Šojić, a Dačića Đoša!

Politika -

Mene treba da glumi Boda Ninković, Vučića Špiro Guberina, a Jankovića Bogdan Diklić iz „Maratonaca“, poručuje lider SRS

Reditelj Jug Radivojević kaže da bi u filmu o Vojislavu Šešelju četničkog vojvodu glumio Boda Ninković, a u razgovoru za Kurir lider radikala „podelio“ je ostale uloge - svom kumu „izdajniku“, starim prijateljima, ali i zakletim neprijateljima.

Radivojević je u emisiji „Ami Dži šou“ rekao da kada bi pravio film o Vojislavu Šešelju, ako bi radili domaću produkciju, po gabaritu i talentu to bi bio Boda Ninković.- A strani, na primer, Žerar Depardje - kazao je Radivojević.Šešelj za naš list kaže da bi mu bila čast da ga glumi Ninković.- Ako mogu da biram, od ovih što su mrtvi voleo bih da su moj lik glumili Zoran Radmilović, Mija Aleksić, Stevo Žigon, Bata Stojković, Pavle Vujisić ili Ljuba Tadić. Od živih - velika je čast da me glumi Boda Ninković. On je odlučan glumac - kaže Šešelj.

A ko bi bio famozni kum Tomislav Nikolić?- Pa Lane Gutović - ko iz topa odgovara lider SRS kroz smeh.- Lane Gutović bi to verno dočarao kroz lik Srećka Šojića. Kad vidim Šojića, meni Toma prvi padne na pamet. Mada, Tomu bi najbolje odglumio Bora Todorović da je živ. Todorović je bio rođen da glumi prevarante - kaže Šešelj.Aktuelnog premijera i njegovog bivšeg saradnika Aleksandra Vučića trebalo bi, dodaje, da glumi Špiro Guberina.- Slobu Miloševića mogao bi da glumi Aleksandar Berček. Ivicu Dačića Bogoljub Mitić Đoša, a Nenada Čanka Nikola Kojo. Koštunicu bi najbolje odigrao Dragoljub Đuričić Mićko - kaže Šešelj i dodaje:- Vuk Jeremić je Sunđer Bob Kockalone i to je to, a Sašu Jankovića može da glumi najmlađi iz Topalovića - Bogdan Diklić.K. Blagović - Lj. Radanov

Foto: Aleksandar Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track