TURBO-FOLK POLITIKA: Šaban kod Vulina, Lepa kod Palme

I ovi estradnjaci bi da nam kroje kapu

TURBO-FOLK POLITIKA: Šaban kod Vulina, Lepa kod Palme

Politika -

Posle svoje koleginice Zorice Brunclik, koja je čak i član Predsedništva PS, i kralj narodnjaka postao član te partije

Između politike i estrade oduvek je postojala „neka tajna veza“. I dok naša kraljica narodne muzike Lepa Lukić odskora nosi člansku kartu Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, kralj narodnjaka Šaban Šaulić pohvalio se da je član Pokreta socijalista Aleksandra Vulina.

Lepa Lukić je na novogodišnjem koktelu u Jagodini otkrila da je član ove stranke i da će upravo Markovića podržati na predsedničkim izborima ukoliko uđe u trku za šefa države.- Mnogo ga volim. I ako se on kandiduje za predsednika, glasaću za njega, jer boljeg nema. Dragane, ja te vidim kao predsednika ako se kandiduješ - s oduševljenjem je pričala Lepa.Pored nesuđene ministarke za kulturu i bivše članice JUL Zorice Brunclik, koja je u Pokretu socijalista član Predsedništva, redove ove stranke pojačao je i Šaban Šaulić.

On je nedavno s ponosom otkrio da je veliki prijatelj sa Aleksandrom Vulinom.- Uvek sam imao politički stav, ali sam ga retko iznosio, međutim, i to se s godinama promenilo. Ja sam, možda to niste znali, član Pokreta socijalista. To se desilo zahvaljujući prijateljstvu s Aleksandrom Vulinom, ali i zato što smatram da su ideje koje njegova partija zagovara nešto sa čim apsolutno mogu da se poistovetim - razlozi su zbog kojih je Šaulić pristupio PS.Inače, i sve ostale stranke među članovima ili makar simpatizerima imaju ličnosti iz sveta estrade i šou-biznisa.Sanja Đurić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track