TVIT ZAPALIO SKUPŠTINU: Radulović napisao da je Farma, a Gojkovićka mu odgovorila ovako
Foto: Kurir/ Zorana Jevtić I Nebojša Mandić

Cirkus u skupštinskom zdanju

TVIT ZAPALIO SKUPŠTINU: Radulović napisao da je Farma, a Gojkovićka mu odgovorila ovako

Politika -

BEOGRAD - U Skupštini Srbije jutros je, gotovo nepun čas po početku sednice, došlo do oštre polemike između šefice parlamenta Maje Gojković i poslanika Saše Radulovića (Dosta je bilo).

Naime, šefica Skupštine ocenila je njegovo ponašanje skandaloznim zbog uvreda koje je na račun Skupštine objavio na Tviteru.

TVITER POLEMIKA GOJKOVIĆ - RADULOVIĆ Neću dozvoliti da kaže kako je Vučić uveo konje u Skupštinu

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Radulović je danas, na svom Tviter nalogu, napisao da "Skupština, nažalost, liči na farmu".

- Ne može poslanik malo da bude Doktor Džekil, a malo Mister Hajd - poručila je šefica Skupštine reagujući na Radulovićev tvit u kojem je Skupštinu Srbije uporedio s farmom. Ona je takve reči ocenila skandaloznim. Ona je dodala i da je narodni poslanik svuda i uvek narodni poslanik, bez obzira da li je u sali ili van nje.

U oštru polemiku Gojković-Radulović uključio se i poslanik SNS Aleksandar Martinović, koji je i šef poslaničke grupe naprednjaka, rekavši da Radulović takvim svojim rečima ruši dostojanstvo parlamenta.

Polemika je usledila po zahtevu Radulovića za repliku i rečima koje je uputio Gojkovićevoj rekavši joj: "Vi niste predsednik Tvitera, pa da o tome vodite računa. Vi dozvoljavate vređanje i omalovažavanje narodnih poslovnika. Molim Vas da uozbiljite rad ove institucije."

A onda mu je ona odgovorila ovako: "Ako sam dobro razumela, Vi ste na Tviteru nazvali skupštinu životinjskom farmom. Ja Tviter ne pratim, ali je to skandalozno. Moj savet, kao iskusnije poslanice, Vam je da to ne ponavljate."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track