TVITERAŠI ISMEJALI TADIĆA: Boki, Kluni, idi mazi koze
Foto: Marina Lopičić

Lider SDS postao tviteraš

TVITERAŠI ISMEJALI TADIĆA: Boki, Kluni, idi mazi koze

Politika -

Tadić podržao proteste studenata, što su neki pozdravili, a drugima je postao predmet sprdnje

Lider SDS Boris Tadić otvaranjem naloga na Tviteru napravio je pravi bum na ovoj društvenoj mreži.On se na taj korak odlučio baš u vreme protesta studenata koji su izašli na ulice nezadovoljni izbornim rezultatima. Svojim tvitom dao im je podršku.- Pozdravljam mirne proteste građana koji dižu glas protiv neregularnih izbornih procesa i za budućnost demokratije u Srbiji - napisao je Tadić svoj prvi tvit.

On je u kasnim večernjim satima napravio svoj nalog, a vest da je postao tviteraš brzo je odjeknula, pa su mnogi brže-bolje ostavili svoj komentar tim povodom.Bilo je onih koji su mu poželeli dobrodošlicu, ali i onih koji su mu poručili da je samo još on falio.- Nek mazi koze u terapeutske svrhe i nek nas ostavi na miru - napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: „Bok, Boki. Instagram je za tebe“.

Šaljivi komentari su se nizali: „Ljudi, koji beše ovaj“, „Samo smo tebe čekali ovde, Džordže Kluni Tadiću“, „Vaskrsao“, „Ljudi, živ je“, „Profesore, dobro došli“...Tadić nije odgovorio na pitanja Kurira o podršci protestima.S. Ðurić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track