NAKON PISANJA KURIRA PUŠTEN PRIVEDENI MUZIČAR: Peca Gostović hapšen zbog tvitovanja!
Foto: Facebook

DRAMATIČNO

NAKON PISANJA KURIRA PUŠTEN PRIVEDENI MUZIČAR: Peca Gostović hapšen zbog tvitovanja!

Politika -

Poznati muzičar Predrag Peca Gostović večeras je pušten iz policije, pošto je kasno popodne u Beogradu priveden jer je na svom Fejsbuk profilu okačio snimak navodne krađe glasova iz Sjenice!

Posle objave na portalu Kurira, Gostović je veoma brzo pušten, a odmah se oglasilo i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Na Tviteru pre nekoliko sati pojavio se snimak na kome se vidi i čuje kako dvojica ubacuju nove listiće sa zaokruženim brojem 6, odnosno redni broj Aleksandra Vučića.

Predrag Gostović objavio je ovaj snimak na društvenoj mreži, a kako navodi njegova žena, zbog toga je i uhapšen.

Sandra Jovanović napisala je na Tviteru da je njen muž uhapšen zbog pomenutog snimka.

Kako je Gostović objasnio snimak je preuzeo sa Fejsbuka koji ne naknadno sa te društvene mreže obrisan. Ovaj video izazvao je brojne komentare i reakcije.

Povodom večerašnjeg događaja oglasilo se Ministarstvo unutrašnjih poslova. U saopštenju tvrde da Gostović nije uhapšen, već da je dao izjavu.

Zbog večerašnjeg privođenja u MUP-u su rekli za Tanjug da je muzičar Predrag Gostović dao večeras u svojstvu građanina izjavu policiji u vezi snimka navodne krađe glasova, koji je objavio na društvenoj mreži.

- Gostović nije priveden, niti uhapšen, već je prihvatio poziv pripadnika MUP-a da da izjavu u svojstvu građanina - navedeno je u saopštenju MUP-a.

MUP je u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal pokrenuo istragu povodom snimka na kojem se vidi kako se u glasačku kutiju ubacuje više listića, koji liče na glasačke.

OVO JE SNIMAK O KRAĐI GLASOVA ZBOG KOGA JE GOSTOVIĆ UHAPŠEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track