UVALIO NARODNJAČKI HIT: Dinkić prodao pesmu Breninoj snajki za 7.000 evra!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Mlađanu krenulo

UVALIO NARODNJAČKI HIT: Dinkić prodao pesmu Breninoj snajki za 7.000 evra!

Politika -

Penzionisani političar napisao muziku za numeru „Totalna anestezija“, koju peva Aleksandra Prijović, devojka Filipa Živojinovića

Bivši političar i državni funkcioner Mlađan Dinkić sve više vremena provodi u komponovanju turbo-folka, pa je za čak 7.000 evra prodao pesmu pevačici Aleksandri Prijović, inače snajki Lepe Brene i Bobe Živojinovića, saznaje Kurir. Takođe, on se u toj pesmi pojavljuje i kao gitarista.Zbog dobrih prijateljskih odnosa sa Živojinovićima, Dinkić je na predlog Filipa, Aleksandrinog dečka, prihvatio da se upusti u ovaj projekat i komponuje pesmu „Totalna anestezija“.Dinkićev hit izaći će uskoro, kada se bude pojavio video-spot za njegovu pesmu.Dinkić je ovim povodom samo potvrdio da je pisao muziku za pomenutu pesmu, ali nije hteo da govori o detaljima ovog poslovnog aranžmana.S druge strane, Saša Milošević Mare, koji je pisao tekst za pesmu, negira da je reč o sumi od 7.000 evra, ali nije hteo da otkrije koliko je sve koštalo.

- To nije tačno. Pesme se ne prodaju - odgovorio je Milošević i nastavio da priča oduševljeno o saradnji s Dinkićem, koja, kako kaže, traje već godinu i po dana.

- Dinkić se više ne bavi politikom i mi uspešno sarađujemo već godinu i po dana. Njemu to dobro ide, prvo je preferirao pop, a sada je počeo da radi narodnu muziku i pokazao je svoje interesovanje i znanje u toj oblasti. Da to nije tako, ne bih radio s njim - kaže Milošević.Prijovićeva kaže za Kurir da je saradnja s Dinkićem bila odlična, ali nije želela da kaže cenu tog zadovoljstva.Na pitanje da li je pesma poklon od njenog dečka Filipa Živojinovića, pevačica kaže da je sve sama finansirala.- Ne mogu da govorim o novcu. Sama sam platila svoj projekat, nije mi Filip dao pare. On je samo izabrao pesmu „Totalna anestezija“, koja se meni na prvi pogled nije dopala. Ali kad sam je otpevala, više mi se dopala, kao letnji hit. Dinkić je odsvirao i gitarske deonice za ovu pesmu - kaže Prijovićeva.N. M. - LJ. S.

Duga listaPISAO ZA ŽELJKA, BEKUTU, KEBU...Dinkić je u poslednje vreme sarađivao s brojnim popularnim pevačima otkako je otišao u političku penziju.Tako je, između ostalih, komponovao pesme za Željka Joksimovića, Anu Bekutu i Kebu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track