(KURIR TV) VANREDNO OBRAĆANJE VUČIĆA: Imamo 71,6 odsto glasova!
Foto: Kurir

(KURIR TV) VANREDNO OBRAĆANJE VUČIĆA: Imamo 71,6 odsto glasova!

Politika -

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je osvojio 71,6 odsto glasova na ponovljenim izborima koji su održani danas na 8 mesta glasačkih mesta u Srbiji.

Zabranjeno svako preuzimanje pisanog i video materijala bez saglasnosti redakcije.

22.03 - Završena konferencija premijera Vučića

21.57 - Ne podležem pritiscima nikome jer predstavljam Srbiju.

21.56 - Ljudi teško žive, to nije novost. Još mnogo rada će nam trebati, ali smo na dobrom putu. Međutim, ni sa kim neću da razgovoram jezikom pretnji i ucena.

21.54 - Što se tiče studentskih protesta, sa svima uvek razgovoram i sve razumem. Samo hoću da znam sa kim razgovram. Da razgovaramo o našoj ekonomiji, obrazovanje kao ključna tema. Hajde da vidimo šta je to što smo pokrenuli i šta možemo da uradimo za to. Tolerisao sam sve moguće uvrede i ni na jednu jedinu uvredu nisam odgovorio.

21.51 - Niko nije želeo da čuje ovu tihu Srbiju, ovu koja radi i koja želi da radi. Nisam hteo da vam kažem da sam još juče dobio najnovije istraživanje javnog mnjenja i kako su rezultati pozitivni za nas, a kako su naši protivnici drastično pali.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

21.49 - Tiha i dobra pristojna većina nikome neće dozvoliti da ugrozi izbornu volju. Svaki put moram da pokažem istu priču, ali svaki put im pokažemo šta je izborna volja građana.

21.48 - Želim da se zahvalim svim građanima Srbije. Uspeli smo da sačuvamo narodnu volju i da pokažemo da je ona svetinja.

21.46 - U Pančevu smo dobili 608 glasova, odnosno 77,72 odsto glasova, gde je bila najveća izlaznost.

21.45 - Ne moram da vam kažem da naši protivnici imaju dvostruko manje glasova nego na izborima održanim pre devet dana. Recimo Topola, imali smo 52,31, a danas 78,1 odsto glasova.

21.43 - Prosečno smo osvojili na prvom krugu 53,48 odsto glasova, a devet dana kasnije na ponovoljenim izborima 71,6 odsto.

21.41 - Veliko interesovanje i ovacije za premijera Vučića čim je ušao u salu. Počela konferencija

21.34 - Počinje konferencija

21.30 - Sve je spremno za početak vanredne konferencije premijera Vučića

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: KURIR TV VESTI U 14h UŽIVO: Šta je Tomislav Nikolić poručio studentima koji protestuju?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track