VUČIĆ SA PORODICOM NA TV HEPI Otac Anđelko otkrio: Moja majka je Aleksandra KRILA OD USTAŠA!

VUČIĆ SA PORODICOM NA TV HEPI Otac Anđelko otkrio: Moja majka je Aleksandra KRILA OD USTAŠA!

Politika -

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić i kandidat na predsedničkim izborima gostuje sa porodicom u emisiji Ćirilica na TV Happy. Emisiji prisustvuju i njegov otac i majka.

Aleksandar Vučić je rekao da mu je samo jedna stvar zasmetala u kampanji.

"Grešku je napravio Milenko Jovanov kad je reagovao na napade na mog brata. Oni su napravili da to bude normalno. I to govori onaj kome nisam dao da kraducka i da vodi javo preduzueće. Ali se onda dogodilo da je Milenko napravio grešku. Izvinio sam se u formi saopštenja, a oni kažu nije dovoljno izvinjenje", rekao je Vučić.

U studio je stigao glumac Lazar Ristovski.

Anđelko Vučić otkrio je da je lider SRS Vojislava Šešlja ispratio kad je išao u Hag i da ga je video pre dva i po meseca na sahrani.

"Korektno smo razgovarali. Video sam i njegovom sina. Mogu uvek da mu pogledam u oči. A on je rekao da je moj otac koga nisam upamtio prešao u katoličanstvo i podržavao ustaše", rekao je Anđelko Vučić.

Anđelko Vučić otkrio je i epizodu iz 1972, kad je njegov sin imao samo godinu dana i kad je bio kod bake u Bugojnu. Te godine su simpatizeri ustaša, kasnije poznati kao Bugojanska grupa, ušli na teritoriju Jugoslavije i pokušali da obnove i uspostave NDH, a na Raduši kod Bugojna su pokušali da podignu ustanak.

"Došli su na vrata, kucali i pitali: Ima li muških glava. Ja sam došao naveče kući i pitao majku zašto je Aleksandar prekriven crnim čaršavomi ona ", ispričao je Anđelko.

Angelina Vučić je rekla da joj bilo teško da gleda kad je njen sin napadnut u Srebrenici.

"To je bilo jako teško i ja to ne bih požela nijednoj majci da to vidi", rekla je ona.

Gostima se pridružio predsednik RS Milorad Dodik. On je rekao da je pre šest-sedam godina da su ga zvali iz kabineta Borisa Tadića i da će doći negov izaslanik. Dodik je, međutim, rekao da je odbio da ga sasluša kad su se sastali i naglasao je da je neko ko ne pristaek na pritiske.

"Vučić i ja smo imali neslaganje, ali smo uvek vodili poltiki d ase složimo", rekao je Dodik.

U jednom trenutku, u studio se onesvetio gost. Vučić je tražio i da se zaustavi snimanje, ali je mladiću bilo bolje, pa je emisija nastavljena.

VUČIĆ VIKAO PREKINITE EMISIJU Pogledajte INCIDENT na snimanju Ćirilice, dečak se ONESVESTIO! (VIDEO)

Lider SNS poručio je da neće nikud i nikad ići iz Srbije i da će se boriti i da će pobediti sve političke protiivnike.

Otac Anđelko otkrio je da je nejgov sin uvek imao želju za uspehom i da je vredno učio, više od brata Andreja.

Aleksandar Vučić je rekao da je kriminalizacija njegovog brata Andreja počela nakon što se obratio javnosti posle incidenta u kome su ga pretukli pripadnici Žandarmerije.

- Tad se Andrej jedini put obratio javnosti i rekao je smao da ne želi pomoć ni EU, ni ombudsmana, već da veruje u svoju državu i da voli svog brata. To je sve što je rekao i tad su počeli na pšadi na njega - rekao je Vučić.

- Kao majka mogu da kažem sve najlepše, što je normalno. Ja sam ponosna na svoje sinove od kada sam ih rodila, rekla je Vučićeva majka, a on je u Aleksandar je imao opasku " kako je ona ponosnijja na onog drugog".

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

- Sa 17 godina neko mi je dirao brata i ja sam se potukao zbog njega. Uhapsila me je policija, kapetan Izudin stavio mi je lisice na ruke. Svima je bilo teško, a mene je bilo baš briga. Bio sam pomalo blesav, rekao je Vučić.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

IZBORNA NOĆ: Kurir pre svih!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track