(KURIR TV) NATAŠA JEREMIĆ U SUZAMA: Mi se 10 godina borimo da dobijemo bebu, a oni nam podmeću drogu
Foto: Printsceen

Obraćanje povodom nedavnih napada

(KURIR TV) NATAŠA JEREMIĆ U SUZAMA: Mi se 10 godina borimo da dobijemo bebu, a oni nam podmeću drogu

Politika -

BEOGRAD - Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, održala je danas vanrednu konferenciju za medije.

Kurir TV nalazila se u štabu predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, odakle je uživo prenosila konferenciju za medije njegove supruge. Konferencija je usledila nakon navoda koji su se protiv Jeremićeve poslednjih dana pojavili u nekim medijima, kao i saopštenja Milenka Jovanova, potpredsednika Glavnog odbora SNS.

Naime, Jeremićeva je u pomenutom saopštenju povezana sa, kako se navodi, “najvećom kriminalnom bandom u Srbiji koja je u okruženju Vuka Jeremića, dok braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko tržištem u Srbiji, upravlja njegova žena, Nataša Jeremić”.

MILENKO JOVANOV: Vuk Jeremić je okružen najvećom kriminalnom bandom u Srbiji!

Tim povodom danas je reagovao i aktuelni premijer Aleksandar Vučić koji se izvinio građanima Srbije zbog pogrešne izjave Milenka Jovanova i poručio da neće dozvoliti napade na porodice opozicionih kandidata, poput njihovih napada na njegovu porodicu.

VUČIĆ: Neka napadaju moju porodicu, ne dozvoljavam napade na njihovu

Jeremićeva je na početku istakla da je šokirana i zgrožena pomenutim navodima.

Foto: Printscreen/Kurir TV
Foto: Printscreen/Kurir TV

"Ovo je prevazišlo svaku meru. Vučić se jutros izvinio građanima Srbije, ali je on u svakom slučaju znao šta će stajati u saopštenju SNS-a. Mi se 10 godina borimo da dobijemo bebu i strašno je što nam, povrh svega, sada još i podmeću drogu. Ja ni čašu alkohola 10 godina nisam popila... Gde je granica svega? Nije važno da li smo politički protivnici, ali bi trebalo da živimo pristojno i normalno u Srbiji. Mi danas ne živimo tako. Ne znam šta je sledeće. Ja se iskreno plašim. Pozivam sve ljude, pre svega moje koleginice novinarke, da sada stanu uz mene. Najverovatnije ću ih tužiti, ne znam još, ali ako nekoga budem tužila, to će biti Aleksandar Vučić", navela je ona potreseno i dodala da ne prihvata izvinjenje aktuelnog premijera.

Foto: Printscreen/Kurir TV
Foto: Printscreen/Kurir TV

Jeremićeva je, odgovarajući na pitanja novinara o navodima koje u kampanji njen suprug upućuje na temu poslovanja brata premijera Vučića, kratko istakla da to neće komentarisati.

Foto: Printscreen/Kurir TV
Foto: Printscreen/Kurir TV

"I vi ste dobro informisani novinar, kao i ja. Samo ću vas pogledati. Ja znam da vama nije lako. Molim vas, sačuvajte minimum svog dostojanstva. Mi svi treba da se pogledamo u ogledalo i mirno spavamo. Ja vas razumem, sigurno se plašite za svoju egzistenciju. Samo vas molim da profesionalno radite svoj posao. Ružno je to što kažete da sam ja vodila nekakvu hajku. Neću više s vama da se raspravljam", uzvratila je Jeremićeva.

Foto: Printscreen/Kurir TV
Foto: Printscreen/Kurir TV

Ona se za kraj u suzama zahvalila svim novinarima koji su prisustvovali njenoj konferenciji na razumevanju i podršci, pogotovo bivšim kolegama sa RTS-a, a suprug Vuk Jeremić je odmah pritrčao da je zagrli.

Foto: Printscreen/Kurir TV
Foto: Printscreen/Kurir TV

DS osuđuje napad na Natašu Jeremić

Demokratska stranka najoštrije je danas osudila napade na Natašu Jeremić i, kako tvrde, hapšenje aktivista Lokalnog fronta zbog uklanjanja plakata Aleksandra Vučića.

DS, povodom optužbi potpredsednika SNS Milenka Jovanova, na račun Nataše Jeremić, navodi da su napadi na porodicu granica koja se nikada ne prelazi.

"Srbija mora biti zemlja vladavine dobrih zakona u kojoj će se za svaku izgovorenu neistinu odgovarati", navodi se u saopštenju i dodaje da DS pet godina ukazuje na nedopustivu atmosferu nasilja i straha koja je zavladala Srbijom.

(Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OVO SU PREDSEDNIČKI SLOGANI: Ovim rečima žele da nas ubede da su najbolji kandidati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track